Elie Saab, Rose Couture EdT

Viime vuonna tutustuin ensimmäistä kertaa Elie Saabin tuoksuihin ja ihastuin heti. Resort Collection  tuoksu on ainutlaatuinen ja tuoksui sellaiselta mitä en ollut koskaan aiemmin tuoksutellut. Kuvauskeikkakin oli aikas dramaattinen, mutta loppuhyvin, kaikki hyvin ja olin tyytyväinen kuviin :)  Tällä kertaa pysyttiin kuivalla maalla ja ihan omassa pihassa kuvaamassa nämä kuvat.

Resort Collectionista huumaantuneena lähdinkin todella suurella mielenkiinnolla testaamaan Elie Saabin tämän kevään uutuutta. 

Rose Couture EdT


perfume


Itse pakkaus on kauniin hempeän vaaleanpunainen, missä on kohokuvioituja ruusuja. Monet ovat varmaan tänä kesänä huomanneet, että ruusu näyttelee todella suurta osaa tuoksuissa. Niin myös tässäkin. 

Tuoksupullo on kaunis, sisus on hempeän vaaleanpunainen ja korkki kuin jalokivi. 

rose couture, parfum, rose


Rose Couture  on saanut vaikutteita Elie Saabin Le Parfum tuoksusta, joka lanseerattiin 2011. Eli jos jollakin teistä se on niin tässä kuulemma ruusu on suuremmassa osassa. 

Ennen kuin on kukkapenkin ruusut ja pionit puhkeavat kukkaan voin tuoksutella Rose Couturea ja muistella viime kesää. 
Alkutuoksusta löytyy juurikin ihanaa pionia ja ruusua. Istutin viime kesänä vaaleanpunaisia pioneita takapihalle ja nyt jännityksellä odottelen nouseeko maasta mitään. 

Sydäntuoksusta löytyy lisää ruusua, nektarin muodossa. Mukana on myös hedelmällisiä vivahteita ja aina yhtä ihanaa vaniljaa. Vanilja on kookoksen ja kahvin lisäksi sellainen mikä saa polveni notkahtamaan. Tuoksu ei voi olla huono, jos siinä on mukana jotain näistä kolmesta. Ruusun nektarin, hedelmälliset vivahteet ja vaniljan kruunaa herkkä jasmiini. 

Metsäinen pohjatuoksu antaa tuoksulle ylellisen sipauksen täydentämällä alkutuoksun kukkien raikkautta. Sen tekevät samettisen tumma patsuli ja aistillinen santelipuu. 

 Tuoksu on ihanan puuterimanen ja ruusun tuoksu leijailee ympärillä kuin hameen helma. Kuitenkaan ruusun tuoksu ei ole yliampuva vaan se sulautuu muihin tuoksun nuotteihin muodostaen ihanan kokonaisuuden.
Omalla kohdalla taitaa olla ensimmäinen kerta kun selkeästi kategorioin tuoksun kesätuoksuksi. Tätä en usko käyttäväni talvipakkasilla vaan tämä on juurikin omiaan lämpimään kesäiltoihin esim. tänään :)  Töissä tuoksu on myös saanut asiakkaiden mielenkiinnon herämään ja olenkin muutamalle kertonut mikä tuoksu on ylläni.
Tuoksu on romanttinen mutta samalla moderni.

Rose Couture Edt


Tuoksu pysyy iholla kuutisen tuntia.
Pulloa on saatavilla kahta kokoa. Suositushinta 50ml /75,50€ ja 30ml / 51,50 €.
Tämä ruusuinen ihanuus on loistovalinta myös äitienpäivä pakettiin :)

Itselläni alkaa tänään kesäloman etkoloma ja tiedossa on viikon verran rentoutumista.
Oikein ihanan lämmintä viikonloppua <3


Love


p.s. kuinka moni meinaa katsoa Suomen pelin tänään? Meillä ainakin Mertarantaa pauhaa olkkarissa :D

Tuoksu lehdistönäyte

6 kommenttia :

  1. Onpa kaunis tuo alin kuva ja muutkin, mutta ruusu kun näkyy pullon läpi. Tämä tuoksu on rauhoittava ja pehmeä ja hyvin naisellinen. En omista talvi/kesätuoksuja vaan käytän vuoden läpeensä aika tyttömäisiä tuoksuja ja sitten juhliin voimakkaampia. Tämä menee minulla ympäri vuoden ja on ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Koitan löytää näihin kuviin aina hieman uusia juttuja :) Itsellä tuoksut on käytössä myös ympäri vuoden mutta jotenkin tämä tuntuu omalla kohdalla täysin vain kesätuoksuna.

      Poista
  2. Ai niin en mää mitään kato pelejä, mutta ukkeli on jossain katsomassa missä on isäntänä Kurri, ehkä siitä vähän kade. ;)

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis pullo! Paljon ihania tuoksuja on tänä keväänä tullut kauppoihin!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.