NYX on tänään täällä!



Monien odotus palkintaan tänään kun Sokos lanseeraa Suomen markkinoille NYX- kosmetiikkasarjan. NYX:n tuotteita on monessa blogissa kehuttu tosi paljon.

Sarja tulee tänään myyntiin isommissa Sokoksissa klo. 15.00 ja ne ovat Tampere, Helsinki, Kuopio ja Lahti. Oululaiset kannattaa olla kuulolla taas 14.4 sielloin siellä julkaistaan sarja. 
Vanha kotikaupunkini Pori pääsee nauttamimaan NYX:stä 15.4 kuten myös Raisio, Turku, Jyväskylä, Joensuu ja Helsingin Kaari. Kolmeen Emotioniin sarja tulee myös myyntiin 15.4 ja ne ovat Hämeenlinnan Goodman, Helsingin Hakaniemi ja Espoon Sello. 



Itsellä on yksi NYXin luomiväripaletti entuudestaan. 
 Muuten NYX:n tuotteet ovat jääneet vähemmälle juurikin siitä syytä kun niitä ei ole päässyt itse hypistelemään ennen ostopäätöstä. Yleensä olen hyvin varovainen värikosmetiikan kanssa mitä netin kautta tilaan mutta onneksi ne mitä olen tilannut ovat olleet juurikin oikeanlaisia. 

Helsingin ja Tampereen valikoimissa on 700 tuotetta! 



Pääsimme Cian kanssa eilen Tampereen Sokokselle NYX VIP-iltaan, missä me pääsimme ensimmäisinä Suomessa tekemään NYX ostoksia. Mukana oli myös ihana Piia Hiltunen ja hän antoi meikkivinkkejä ja neuvoja meille.



Cia sai haluamansa contour & hi paletin, mattapunan, Wonder Pencelin ja kulmakynän. Itselle ostin vain wonder Pencelin tällä kertaa. 



Tämän kulmatussin lähtetän mummulleni, joka on 82 -vuotias. Hän pyysi pehmeää kynää, jotta saa helposti piirrettyä kulmat ja tämä tussi on juurikin omiaan hänelle. :)  Odotan innolla mitä mieltä hän tästä on.



Jos omaa kaupunkia ei löytynyt listasta niin hätä ei ole tämän näköinen. Tänään kello 15.00 NYX:n tuotteet tulevat myyntiin myös Sokoksen verkkokauppaan ja kaikki tuotteet on jo nyt siellä nähtävissä hintoineen. 

In this part of Town: n Liisa ja Maanomeikka löysivät illan aikana myös mielenkiintoisia juttuja. Liisa ihmettelee kuinka pienin pieni voikaan olla The Skinny mascaran harja. Maano puolestaan ihaleee kertakaikkisen upeita ripsivärejä. Itse muuten iskin silmäni violettiin.



Onko sinulla NYX lemppareita vai onko joku tuote sellainen minkä sinun on PAKKO saatava? 

Vajaa kolme tuntia vielä ja sitten shoppailu voi alkaa!!


Love







10 kommenttia :

  1. NYX-lemppareita on ainakin paksut jumbokynät ja värikkäät huulipunat :) Kaikkea kyllä houkuttelisi ostaa, ihan huippu sarja. Tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin niihin värikkäisiin ripsiväreihin :) Oli siellä kyllä kaikkea muutakin ihanaa.

      Poista
  2. Voi kun en tänään pääse tsekkaamaan valikoimaa! Jotain täytyy kyllä käydä jossain vaiheessa ostamassa. Joku kulmatuote ja lingerie huulijuttuja jos niitä on saatavilla. Soft matte lip creamit on mun ehdottomia lemppareita NYXiltä, niitäkin ehkä tulee ostettua lisää. Tosi kivaa, että NYXiä tulee näin kohtuu hinnoilla vielä myyntiin Suomeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekkin hinnasta :) Täytyy mennä itsekkin uudelleen ostoksille kun sinne jäi kaikkea ihanaa

      Poista
  3. Mulla ei ole mitään NYX-meikkejä, mutta himoitsen yhtä luomiväripalettia.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä kanssa ihania.

      Kivaa viikonloppua myös sulle Outi!

      Poista
  4. Meiltä löytyy huulipuna ja jenkestähän se. Mutta ei ole mitään kokemusta, mutta mitä tänään ehdin testailla huulikiiltoja ja luomivärejä, niin olihan niissä aivan uskomattomat pigmentit. Poskipuniin ihastuin myös. Mitään en ostanut, oli niin paljon populaa, menen sitten joskus itsekseni tutkailemaan, aika hurja valikoima meinaan. :)

    VastaaPoista
  5. Mä kävin nopeesti nappaamassa helsingin pisteeltä yhen soft matte lip creamin testiin. En oo nimittäin koskaan aikaisemmin näitä testannut. Paljon hyvää oon kuullu, mutta en oo saanut aikaisemmin tilattua.

    Pitää kyllä mennä myöhemmin katsomaan uudestaan tuotteita, sillä siellä oli vielä puol yheksän aikaan niin paljon ihmisiä, ettei hyllylle mahtunut :D Wonder Stick kiinnostaisi, mutta mulle sopiva sävy oli jo kerennyt loppua :/

    VastaaPoista
  6. Ihan outo merkki mulle, täytyy testata.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.