Lumen keskeltä paljastuu Tammer-Tukun ihana kevät !

Helmikuun viimeistä viikkoa viedään. Viikonloppu meni hujauksessa juhlatunnelmissa. Perjantai ja lauantai-illat menivät leipomisen merkeissä ja sunnuntai sitten juhliessa Cian 18-vuotis synttäreitä. Hulinaa ja ääntä riitti kun sukulaislapset tulivat ja Milo oli aivan täpinöissään.  Lunta oli tullut taas viimeyönä lisää varmaan 20 cm, ajattelin kuitenkin viedä teidät hieman kevään ja kesän tunnelmiin. 

Viime viikolla pääsin tutustumaan Tammer-Tukun kevät/kesä2016. Ilta pidettiin samassa paikkaa kuten viime vuonnakin eli Tammer Tukun Outlet liikkeessä, mikä sijaitsee Flamingossa. 
 Esillä oli kaikkea ihanaa. Jos viime kerran jälkeen ostoslista oli pitkä niin pitkä se on kyllä nytkin. 

Puutarhaan, terassille ja parvekkeelle tulee nyt kevääksi ja kesäksi monia ihania 4Living- tuotteita. 



Nään jo noita raitakoreja meidän terassilla. 

Se minkä ostan heti ensimmäisenä on tämä! En ollut todellakaan ainut kuka tähän ihastui.  Upea kynttelikkö Jar. Hintaa tällä komeudella on vain 39€! 

4linving



Maku Kitchen Life oli myös tottakai edustettuina hyvin. Sieltäkin löytyi muutamia pakko saada juttuja. Tulen niistä tekemään juttua, kunhan olen vaan kerinnyt käymään shoppailemassa ensin. 

Näitä ihania kannuja ihastelin jo syksyllä  ja piti ostaakkin mutta enpäs löytänyt Nekalan Löytöliiteristä näitä silloin. Nyt tarvitsee olla tarkkana kun sinne menen. 


Tämä oli kanssa mielenkiintoinen. Pullon sisällä on toinen pullo esim. balsamico tuohon sisempään pulloon ja oliiviöljy isompaan. Halaun tämänikin :D 






Mustang on tuonut markkinoille todella mielenkiintoisen Kamado- hiiligrillin.  Tällä voi myös savustaa ja käyttää uunin tavoin. Soveltuu loistavasti myös hauduttamiseen ja leipomiseen. Grilliosa, palopesät ja palorengas ovat keraamisia. Voi pojat kun tällä tulee varmaan todella mahtavat ribsit. Vesi tulee jo kielelle pelkästä ajatuksesta. 

hiiligrilli

Rentotuotteitakin oli tullut taas ihanan tuoksuinen uutuus. Sulje silmä, nuuhkaise ja koet olevasi kesäiltana rannalla <3  Rennon tuotteilla tehtiin myös kuorintaa ja hierontaa. Itse en kerinnyt käymään mutta oli kuulemma ihanan tuntuista. 



Tarjoilusta huolen piti tälläkin kertaa Akseli Herlevi. Odotin innolla menyytä ja ruoka oli todella hyvää. 



Ihastuin itse raakaruokaan ja olisin voinut syödä ne kaikki :D 

Tomato basil rawbite
Kiitos Tammer -Tukku ja Success Storyn Sadulle  mahtavasta illasta taas kerran. Uusia ideoita ja vinkkejä saatiin roppakaupalla ja samalla näki ihania bloggaajakolleegoja <3 
Nyt voidaankin ottaa rennosti ja odotella kesää. :) 




Love

12 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Kyllä Tammer-Tukussa kasvaa ostohalut, niin paljon kaikkea ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mia :) Todellakin kasvaa, jos Antti olisi ollut mukana viin ois varmaan viettänyt koko illan tuon Kamado-hiiligrillin vieressä :D

      Poista
  2. Olipa muten taas hyvät eväät Akselin loihtimina...nuo suolaiset raakacocktailpalaset ja tietty ne lohitacot! Ihanasti olet saanut napsittua kevään parhaimmat sisustusideat : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eväät oli kyllä loistavat :) Harmi kun ne lohitacot ei sopinut mun suuhun :D Kiitti <3

      Poista
  3. Oi että miten upeita kuvia, juttuja ja herkkuja. Tuo grilli on himotuksen kohde nro1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se todellakin on!! Siinä saa tehtyä vaikka mitä esim. pataleipää <3

      Poista
  4. Ihanan näköistä, harmi, etten itse päässyt paikalle. Valkolumme löylytuoksu on takuulla ihanan tuoksuista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuule kun teen mökin rannalla oisit kun sitä nuuhkaiset. Toisella kertaa sitten :)

      Poista
  5. Tuo grilli oli kyllä aivan mahtava, mies jo sitä ihasteli myös. Luulen, että jos sen hankkisi menisi koko kesä grillaillessa :D
    Oli kiva nähdä myös sinua!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.