Matkittua

Tuossa eilisessä postauksessa vilahtiki jo nämä seuraavat kynnet. Inspiksen näiin kynsiin sain Katan postauksesta. Mustaa ja holoa, mikä ihana yhdistelmä se onkaan, joten en voinut vastustaa kiusausta. Samalla sain uudestaan innon myös leimailuun. Itsellä on odottamassa testaamista paljon puhuttu Clear Jelly stamper, mikä olen ostanut jo varmaan pari kuukautta sitten ja yhä vieläkin se nököttää siinä kynsipöydällä. Lupaan, että tässä kuussa se pääse testiin vihdoin ja viimein :D 

Mustana lakkana näissä käytin Cuccion  2AM in Hollywood. Lakka on yksi parhaimmista mustista mitä olen käyttänyt. essien Licorice on muuten ostoslistalla, luulin meinaan, että se oli jo mutta olinkin vissiin vaan nähnyt unta :D En voi tajuta miksi sitä ei minulla vielä ole.
Tästä pääset lukemaan  Cuccion lakasta tekemäni postauksen. 


Holoksi valikoitui holojen aatelia Harp On It! Lakka on kertakaikkisen upea kuten silti muutkin Color Clubin holot. Silkkaa rakkautta kertakaikkiaan. Ainut huonopuoli on se kun aurinkoa ei näkynyt. Aurinko saa meinaan holot loisteeseen. Lakka peittää kahdella kerroksella. Näissä lakoissa on myös todella hyvä koostumus, ei valu kynsinauholle ja levittyy kynnelle hyvin. Toimii myös leimattaessa kuten kuvista näkyy :) 



Kata oli käyttänyt omissa kynsissään lumihiutaleita mutta kun en talvesta tykkää niin enpä ole sitten näköjään ostanut yhtään leimalaattaa jossa olisi talvisia kuviota. Nappasin käteen sitten Pueenin laatan 26 ja siitä tuollaisen koukero kuvion. Nimettömän leimassa käytin Konadin mustaa leimauslakkaa. 




Itse ihastuin näihin kynsiin ja olenkin vähän väliä vilkuillut tuota holoa ja huokaissut, taidan olla hieman höntti mutta onko sillä sitten niin väliä? :D  Nimettömän leima olisi voinut kyllä hieman paremmin onnistua. 



Itsellä tänään vapaapäivä ja tiedossa ainakin kasvohoitoa ja kuvia kun katselin niin käsihoitoa naamion kera illalla ja yöksi puuvillahanskat käteen. 

Mitäs teidän keskiviikkoon kuuluu? 


Love


Cuccion lakka saatu

20 kommenttia :

  1. Mitään ymmärtäväkin täällä huokaa, että ihana tuo hololakka ja mitkä kynnet.<3 Pirtsakkaa päivää Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holot pelastaa lakkauksen aina :D Pirtsakkaa päivää Tiia <3

      Poista
  2. Wau miten ihanat kynnet <3
    Ihanaa keskiviikkoa.

    VastaaPoista
  3. Mustan ja hopean yhdistelmä toimii aina! Tyylikkäät kynnet ja samoin kuvat ;)

    VastaaPoista
  4. Oi että nämä ovat kauniit. <3

    VastaaPoista
  5. Tyylikkäät :) Sun on kyllä pakko hakea Essien laku!!

    VastaaPoista
  6. Mäkin tykästyin noihin Katan kynsiin :) Nääkin on upeat, tykkään tuosta kiekurakuviosta todella! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko seuraavalla Hesan reissulla käydä hakemassa itselleni lumihiutale laatta :D Kiitos Nena <3 <3

      Poista
  7. Kauniit :) Harp On It on kyllä huippu!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.