Haaste: Maniswap tuunauksilla

Kuukausi on taas vierähtänyt ja nyt päästääkin tämän vuoden ensimmäiseen kynsihaasteeseen. 
Tälle päivälle olisi ollut toinenkin haaste eli Makro-Tex haaste mutta se tuleekin sitten huomenissa.

Innolla odotan mitä kaikkea uutta tämä minun ja Heidin haaste tuo tullessaan ja mitä uusia tekniikoita tulemme joudumme :D tekemään. Näissä haastekynsissä en niin paljon tule kertomaan miten olen tehnyt koristelut. Jos kuitenkin jokin tekniikka tai muu asia jää askarruttamaan niin laita komenttia niin teen sitten siitä oman tutoriaalipostauksen :) 


Tämän kertainen haaste on siis maniswap omilla tuunauksilla. Heti ekassa haasteessa paineet nousi kattoon. Heidihän on aivan loistava lakkaaja ja kauhun sekaisin tunnelmin lähdin käymään läpi hänen ihania lakkauksia. Heti kun nämä kynnet näin tiesin, että nämä mä haluan tehdä! Jotenkin niin mun näköiset :) minähän takia en oo jättänyt noihin mitään kommenttia, no käyn sen kyllä korjamaassa.

Tässä on valintani :) 

Postaukseen pääset tästä

Kynnethän on jo valmiiksi tosi mageet, joten meni hetki miettiä miten niitä tuunaisin näitä. No, en sitten muuta keksinyt kun laitoin vähän enemmän kiviä :D Jotenkin nyt vaan  pantterikuviot näyttää ihan kukilta. Oli muuten eka kerta kun noita maalasin kynsiin.







Yksi lakka oli sama eli Dependin 223 millä tein pantteripilkkuja. Musta lakka on Cuccio 2AM in Hollywood, Minttu on Kikon 389 ja Ciatén locket. Oli pakko valita tuo minttu, koska mulla ei ole turkoosin väristä lakkaa lainkaan!! Miten on tälläinen virhe päässytkään tapahtumaan :D 
Make Up Storen niitit pääsit vihdoinkin käyttöön. Pakko myöntää mutta olin ne jo kokonaan unohtanut helmerin uumeniin. 



Näistä tuli ihan ok mutta on nuo alkuperäiset kyllä paljon tyylikkäämmät. Pakko on poistaa isot niittit, kun hieman haittaa töissä eikä kyllä hanskatkaan menisi käteen. 

Mitkähän lakkaukset Heidi valitsi? No, ne näet TÄSTÄ.


Mukavaa tiistaita!

Love



Cuccion lakka ja niitti saatu

14 kommenttia :

  1. Upeat, rakastan noita niittejä, rock!

    VastaaPoista
  2. Upeet on:) Mutta tuo on harmi, kun tosiaan nuo koholla olevat koristeet takertuu kaikkeen mahdolliseen. Pitäsi kai olla vain ja tekemättä mitään, josta perhe ja työkaverit varmana riemastuis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nuo kibet haittaa, niitä on monesti mutta noi niitit on kyllä aikas hurjat :)

      Kiitti :)

      Poista
  3. Aivan älyttömän upeat. <3 Molemmat kyllä onnistuitte tosi hyvin!

    VastaaPoista
  4. En olis kyllä arvannut, että nämä kynnet valikoita!
    Ja mikä sattuma tosiaan, että saman tyyliset lakkaukset valittiin tähän haasteeseen. Saapa nähdä meneekö tämä perinne koskaan rikki :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.