Livbox marraskuu 2015

Jos on muuten unohtanut kuukauden vaihtuneen niin viimeistään siinä vaiheessa kun tekstari puhelimeen tulee, että Livbox on noudettavissa Smartpostin lokerosta sen tajuaa. 

Tämän kuukauden boxi oli suht painava ja mielenkiinnolla lähdin boxia avaamaan. 

Tämän kuun värinä on ihanan tumma violetti. Kuinkas sattukaan, kynsillä samansaväystä Isadorin nuit lakkaa. En nyt sitten tajunnut kynsistä ottaa kuvaa. No huomenna ne ehkä saattaa vilahtaa instan puolella :) 


Head& Shouders Classic Clean Shampoo



hilseshampoo



Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hilseshampoo on kehitetty erityisesti hiusten tehokkaaseen puhdistamiseen ja hoitoon. Lupaa hilseettömät hiukset säännöllisellä käytöllä. 
Svh 4,29 € / 250 ml, boxissa 75ml

Tuoksu tässä on kivan raikas ja joku tuttu tuote tulee tästä mieleen mutta en vaan saa sitä millään päähäni. Tämä on omasta mielestä ihan ok tuote. Paikkansa saa tuolta muiden matkakokoisten shampoiden joukosta. 

Labello Care & Colour 



huuivoide

Tämän syksyn uutuushuulivoide koostuu kahdesta kerroksesta tarjoten aivan uudenlaista hoivaa huulille. Pantenolia sisältävä hoitava ydin sekä hennosti sävyttävä ulkokerros hoitavat huulia ja antaa hillityn punaisen sävyn. Boxissa on sävy Red. 
Ovh 2,75 € / 4,8g, boxissa täysikokoinen


Itseltä löytyy tämä ja myös se vaaleampi Rosé mutta en ole vielä kerrinnyt testaamaan näitä. Tulen esitelemään kaksikon paremmin täällä blogissa testaamisen jälkeen. Vaikka koskaan ei voi olla liikaa huulivoiteita niin tämä lähtee kyllä eteenpäin.

RICH Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir



hiusöljy

Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Useasti palkittu hiusöljy sopii kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin. Tämä on ollut tilaajien toivetuote. 
Ovh 16,90 € / 70ml, boxissa 30 ml

Jotenkin en vaan ole oikein tottunut käyttämään öljyjä hiuksissa. Taitaisi olla varmaan korkea aika oppia käyttämään öljyä myös hiuksissa. Tuoksu tässä on  kivan mieto. Eiköhän tämäkin testiin mene. 

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover



eye make-up removers

Ruiskaunokkiuutetta sisältävä silmämeikinpoistoaine poistaa myös vedenkestävän ripsivärin ja silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti ilman hankausta. Tuotteen hoitava, kaksiosainen koostumus suojaa herkkiä silmäripsiä puhdistuksen aikana. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. soveltuu myös piilolinssien käyttäjille. Tilaajien toivetuote
Ovh 5,25 € / 125 ml, boxissa täysikokoinen

Nivean putsarit ovat erittäin tuttuja ja nytkin kaapista löytyy kahta erilaista silmämeikin puhdistusainetta. Vedenkestäviä meikkejä en paljon käytä vaikka varmaan niitäkin alkaa kohta ostamaan. Silmät vuotaa taas kun seulat ja välillä on sitten oltu pandana kun on töihin päästy :D 


Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide SK 20



bb-voide

Kevyt, kosteuttava ja hoitava BB-voide auttaa tasapainottamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään pieniä virheitä. Yhdysvaltalainen Good Housekeeping-lehti palkitsi BB-voiteen vuoden 2014 parhaana BB-voiteena. Se on tuote, jossa meikkivoiteen parhaat puolet yhdistyvät tehokkaaseen ihonhoitotuotteeseen. Voit käyttää monikäyttöistä BB-voidetta päivävoiteen tapaan tai myös meikkivoiteen alla. BB-voide on ihollesi nappivalinta silloin, jos kaipaat peittävyyden sijaan heleyttä, hoitoa ja kosteutusta. Tämä tuote on SN Makeup- blogin Sanna-Emilian suosikki. 
Ovh 14,90 € / 50ml, boxissa täysikokoisena

Viime kuun Lumenen meikkivoide osui nappiin ja nyt osui kyllä tämäkin. Monesti olen meinannut ostaa tämän ja nyt onneksi tuli täältä. Sävy on 00 Fair ja se on juurikin oikea itselleni. Se mikä on myös tosi hyvä, suojakerroin on 20. Tätä tulen testaamaan vielä paremmin ajan kanssa. 


RFSU Sense Me Caring Massage Glide



caring massage glide

Sense Me- tuotesarjan tuotteet johdatevat aistikkaaseen seikkailuun, jossa kosketus, lämpö ja tuoksut lisäävät nautintoa. Caring Massage Glide sisältää kosteuttavia aineosia, kuten puuvillauutetta ja aaloeta ja sitä voidaan käyttää koko vartalon hierontaan sekä liukuvoiteena intiimialueilla. Tuote on gynekologisesti testattu, eikä se sisällä parabeeneja. 
Ovh 7,95 € / 150ml

Tämä liukkari ei ollut sellainen tuote mitä olisi odottanut mutta en tiennyt myös liukkarin sopivan kokovartalo hierontaan. Ja lupaahan tämä myös kosteuttaakin.  Tässä on myös aikas miellyttävä tuoksu, mieto ei mikään päälle hyökkäävä. 
Kyllä tämäkin testiin pääsee. 

Jossain boxeissa on liukkarin tilalla Herbinan kasvonaamio. 

Mukana boxissa oli myös kaksi ylläriä. CK:n Eternity Now EdP ja Jordanin Easy Reach Flosser.




 Tälläinen boxi tällä kertaa. Koonsa puolesta odotukset olivat korkealla mutta ehkä jotenkin hieman petyin. BB-voide pelasti tämän ja nyt kyllä odotan ensi kuun boxista jotain huikeaa. Olisi kiva saada meinaan se WOW-tunne pitkästä aikaa ennemmin kuin ok tai ihan kiva :) 


Messuliput on arvottu eilen ja voittajat ovat jo vastanneet. Kiitos kaikille osallistujille ja ensi viikolla olisi aikas ihanaa arvontaa luvassa :) 

10 kommenttia :

  1. Minä en vielä ole ollenkaan näitä boxeja kokeillut - ja aika kirjavaa tuntuu välillä tuo sisältö olevan;)
    Noistakin tuotteista oikeastaan vain huulirasva ja BB-voide tulisivat käyttöön, joten aika hukkaan menisivät minun euroni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIrjavaa sisältö onkin. Välillä näissä on kyllä todella nappi tuotteita mutta tuntuu, että nyt muutamassa ei itselle ole kohdalle tipahtanut sellaista wuhuu boxia

      Poista
  2. Mitä että, naamio liukuvoiteen tilalla, ja minä en sitä saanut??
    Hienoista hilpeyttä herätti muutenkin tuo liukuvoide kun sen boxissa näin, vaikka voihan sen tosiaan käyttää ihan vartalovoiteena.
    Lumenen voiteesta sain vaaleimman sävyn joka on himppasen liian vaalea mulle. Mulla oli samainen bb-voide jo aiemmin eikä se toiminut ihollani ollenkaan, eli pitää varmaan lahjoittaa eteenpäin. Aika tylsä boxi mielestäni, painon perusteella odotin minäkin jotain mehevämpää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paino lisäsi kyllä paljon odotuksia, Sitä en tiedä millä perusteella ja naamion ja liukkarin kanssa meni, olisi kiva kyllä tietää :)

      Itse en ole vielä kerinnyt sitä bb-voidetta testaamaan.

      Poista
  3. Vähän ehkä pettymys tämä boksi, paljon päivittäistarvike kamaa.

    VastaaPoista
  4. Onneksi sain Herbinan naamion, koska sen olisin varmaan muutenkin ostanut jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  5. En tilannut, mutta parikin tuotetta on sellaista, jotka ostan kaupasta. Mutta enpä kerro mitä, heh. :) Iloa viikonloppuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jaa, mitä sitä nyt salaamaan, heh Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.