Urban Decay tulee, oletko valmis?

Urban Decay,  taitaa olla tämän hetken kuumin nimi Suomen kosmetiikkamarkkinoilla. Varmaankaan montaa sellaista ei ole, ketä ei olisi jossain kohtaa lukenut taikka nähnyt kuvia Urban Decayn tuotteista. Suomalaisissakin blogeissa on UD:n tuotteista ollut paljon juttuja ja varsinkin nyt vielä tänä kesänä kun ne rantautuvat myös tänne kylmään pohjolaan. 



Tunnetuimat ja hehkutetuimmat tuottteet taitavat olla Naked - luomiväripaletit ja silmämeikin pohjustaja.



















Itseltä löytyy Nakupaleteista se ensimmäinen. Olen ostanut sen Pandalta, ihmettelen kyllä minkä takia hän siitä halusi luopua.  Kun sen sain käsiini niin en yhtään ihmettele sen hehkutusta, aivan täydellinen nude-paletti. Mukana on matta sekä shimmerisiä värejä vaaleista tummiin sävyihin. 
Jos vaan nude sävyt ovat lähellä sydäntä niin ilman muuta kannattaa tutustua näihin ihanuuksiin. Suunnitelmissa on hankkia kyllä ne kaksi muutakin palettia.



Tuosta silmämeikin pohjustajasta itselläni ei ole vielä kokemusta, mutta se onkin ensimmäisenä ostoslistassa.  Olen lukenut siitä niin pajon hehkutuspostauksia, tämä mun on saatava. 



Kiitos L'Oréalin, Urban Decay lanseraataan Suomessa nyt elokuussa ja ne tulevat ensin kahteen kaupunkiin Helsinkiin ja Tampereelle! JEEEE kerrankin myös Tampereella saadaan ihanuuksia heti etunenässä. Kiva myös nähdä millaisissa hinnoissa nämä tulevat suomessa olemaan. Onneksi ei tarvitse enää kauaa odottaa :)
En malta odottaa sitä päivää kun pääsen omin pikku kätösin hiplailemaan niitä. 


Onko siellä ruutujen takana  muitakin  ketkä eivät meinaan pysyä housuissaan tämän asian kanssa? :D 




18 kommenttia :

  1. Vaikka kosmetiikkaintoiluni on hyvinkin maltillista (joo kynsilakat ei kuulu tähän), niin sikäli oon yllättävän innoissani UD: saapumisesta Suomeen. Mulla löytyy ylipirteä Eletric-paletti, ja voi olla että sitten livenä ihasteltuani sorrun ostelemaan merkiltä jotain vielä lisää... Naked-paletithan on käytännöllisiä, vaikka mulla eri merkeiltä niiden vastineita jo löytyykin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä molemmat naiset käyttää oikeastaan pelkästääb nude värejä, joten nakut on just omiaan, vaikka vastaavanlaisiakin löytyy monia :D Se Eletric-paletti on aikas ihana kanssa :)

      Poista
  2. Itsekin tykkään just siitä ekasta Nakedista eniten, se on käytetyin palettini! Siinä on vaan kaikki kohdillaan. :) Samaa hiplailua täälläkin odotetaan, on vähän eri tilata ulkomailta, kun päästä pyörittelemään koko valikoimaa omissa käsissä.

    VastaaPoista
  3. Tuota luomiväripalettia himoitsen naked 2, huoh!

    VastaaPoista
  4. Köpiksessä oli suorastaan omituista kun näitä pääsi ihan kopeloimaan ja testailemaan! Oli niin tottunut näitä tirkistelemään ainoastaan verkkokauppojen ikkunoista. :D Tähän merkkiin on ehkä enemmän tietynlainen tunneside, nämä kun olivat niin harvinainen ja erikoinen juttu silloin vuonna nakki :'D <3

    VastaaPoista
  5. Mulla on hakusessa hyvä silmämeikin pohjustaja vanhan vedellessä viimeisiään, täytyypä pitää tämä mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kylä pitää yhtenä vaihtoehtona, itse meinaan kyllä hommata testiin sen :)

      Poista
  6. Nakupaletit on omia lemppareita, mutta tuohon pohjustajaan jouduin kyllä pahasti pettymään. Koostumus oli rakeinen ja sitä sai taputella sormien välissä tovin jotta siitä sai tasaista. Aine rupesi myös tuoksahtamaan tunkkaselle jo parin viikon käytön jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mahtoiko olla vanhaa? Tämän takia on kyllä hyvä, että vihdoinkin näitä pääsee ihan itse testailemaan.

      Poista
  7. Nämä on niin kiinnostaneet, mutta kun ei ole kosketuspintaa, niin ei tiedä, että mitä odottaa.

    VastaaPoista
  8. Tuo pohjustusaine on taivaanlahja! Olen käyttänyt jo useita vuosia, ja kun aamulla laitat sitä, annat kuivahtaa ja meikkaat niin koko päivän pysyy kajaalit ja luomivärit naamassa. Ei jää rasvarantuja, ei tuplakajaaliraitaa yläluomeen päivän kuluessa. Paras tuote mitä meikkiteollisuus on ikinä keksinyt!
    Itseläni on naked 2 ja 3 paletit, hyviä ja erittäin runsasta pigmenttiä. Vähän vähemmän ehkä sais olla kimalletta niissä, mutta pärjään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootan niin, että pääsen testaamaan sitä. Olen niin paljon siitä lukenut ja sormet syyhyy. Onneksi ei ole enää montaa päivää odottelua :)

      Poista
  9. Heh en ole asennoitunut enkä valmis, kuten Mac merkkikään, kumpikaan ei sano minulle mitään. No Macilta minulla on sentään valoväri ja se on kyllä huippu! Mutta ei sitä tiedä jos ja kun ensimmäisen urbaliinin saan kätösiini, niin mopo karkaa käsistä, näin on käynyt ennenkin ja näin varmaan tulee käymään. ;)

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MAC ei oo muhun niin isoa kolausta saanu kun taas nämä. Nakupaletti on kertakaikkisen ihana <3

      Voin taata, että mopo keulii ja lujaa :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.