Kesäkuun Livbox 2015

HAH! Nytpäs olen minäkin heti ensimmäisten joukossa ketkä saavat Livboxinsa. Silloin heti kun Livbox tiimi ilmotti uusista postitustavoista menin omille sivuilleni ja valitsin sieltä Smartpostin. 
Omilta sivuilta pystyy vielä seuraamaan boxin kulkua ja sitten vaan odottaa viestiä saapuvaksi.

Omani sain siis jo torstai-illalla mutta postausta en millään kerinnyt saamaan ulos kun vasta nyt. Lähdettiin meinaan perjantaina käymään pikapikaa Tallinnassa, siitä sitten toisella kertaa, lauantaina päivällä olinkin töissä ja illalla meillä oli romanttinen kynttiläillannen Antin kanssa <3 


Mutta siis siitä boxista. Väriteema tämän kuun boxissa on vaaleansininen. Itselle vaaleansinisestä tulee mieleen viileä ilma. Näyttäähän vaalean sininen ihan taivaalta, mutta se taivas mitä tässä itse on lähipäivinä kattelut on ollut harmaa. 




Mennääpäs sitten niihin tuotteisiin.

Bernard Cassiere
Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi



Täydellinen kesätuote kaikille ihotyypeille. Kosteuttavassa mattafluidissa on kevyt vodiemainen koostumus. Se sopii seka-ja/tai rasvaiselle iholle tai iholle, jossa on epäpuhtauksia. Tasapainottaa talineritystä ja poistaa epäpuhtauksia. Kosteuttaa ihon kuivia kohtia ja jättää mattapintaisen lopputuloksen. Tuottetta on saatavana Bernard Cassiere- kauneushoitoloista
Ovh 49 € / 50 ml boxissa 15 ml

Tykkään Bernard Cassierin tuotteista ja tutustuin niihin jo ammoisina aikoina koulussa. Boxista aiemmin tullut suklaa kuorinta on todella hyvä.
Tuoksu tässä on ihanan raikas ja koostumus kevyt.  Imeytyy nopeaan kun testaisin käteen. Itse en tätä tule käyttämään vaan annan Cialle, koska sopii paremmin hänen iholleen. 
Saatavuus on vaan ehkä hieman hankalaa kun ei varmaan joka kaupungissa hoitoloita ole.

Kubiss London
Kubiss kivipuuteri




Huippulaadukas silkkinen kivipuuteri tasoittaa kiiltoa ja antaa hienostuneen mattapintaisen lopputuloksen. Puuterista on saatavilla neljää eri sävyvaihtoehtoa.
Ovh 3,95 € / 12 g boxissa täysi kokoinen

Juurikin viimeviikolla esittelin Kubiss tuotteita ja arvontakin on voimassa 8.6  koskien ripsiväriä ja huulipunaa. Tästä pääset kurkkaamaan. Kivipuuteria en ole testannut mutta siitä aurinkopuuterista tykkäsin, oli ihan ok. Tämä kivipuuteri tuntuu myös yhtä pehmeältä kuin se aurinkopuuterikin eli käyttöön tulee. Sävy on Translucent eli väritön.


Rexona
Maximum Protection Confidence



Tehokas antiperspirantti antaa jatkuva suojaa liiallista hikoilua vastaan. Voidemainen antiperspirantti pitää sinut raikkaana kaikissa päivän tilanteiss. Hienovarainen omenan ja persikan tuoksu tehostettuna jasmiinilla ja freesialla pitää sinut raikkaana myös lämpiminä kesäkuukausina.
Ovh 9,90 e / 45 ml boxissa täysikokoinen

Itse olen hieman tai oikeastaan todella skeptinen tämän suhteen. Olen kokeillu jotain Rexonan vastaavaa ja se ei ainakaan mulla silloin toivonut. Tämä lähteekin testiin nyt samantein ja tulen kertoilemaan sitten toimiiko vai ei. Tuoksu on aikas jees vaikka pelkäsin ensin tuon omenan ja persikan yhdistelmää.


Rimmel
60 Seconds-kynsilakka


Upeaa väriä ja kiiltoa kynsille yhdellä levityksellä. Nopeasti kuivuva kynsilakka, jonka koostumus sisältää värin lisäksi aluslakan sekä suojaavan, kiiltävän päällyslakan. Levittyy helposti ja tasaisesti.
Ovh 5,50 e / 8 ml boxissa täysikokoinen

Saamani lakka on vaaleansininen ja ei ihan meikäläisen väri. Itelle oli uutta se, että tässä on mukana myös alus- ja päällyslakka. Tosi kiva yhdistelmä sellaiselle kuka ei paljoa lakkaa käytä. Kostumuksesta taikka peittävyydestä en osaa sanoa mitään, koska lakka menee eteenpäin ja näin ollen en sitä testaa.

L'occitane
Verbena Shower Gel


Rautayrtin tuoksuinen, sitruksinen suihkugeeli, joka virkistää. Klassikkosuihkugeeli sisältää verbenan eteeristä öljyä, appelsiina ja sitruunaa. Pesee ihon sitä kuivattamatta jättäen pitkäkestoisen raikkaan tuoksun.
Ovh 16 € /250 ml boxissa 30ml

Itsellä ei ole muuten kokemusta L'occitanen tuotteista paitsi kun käsirasvasta. Tuoksu tässä on juurikin sellainen sitruksisen raikas. Tätä on kiva päästä testamaan jossain vaiheessa.

Sitten vuoroon tulee boxin mielenkiitoisin tuote. Tämä on sellainen mitä olen ollut ostamassa kokeiluun kun olen lukenut paljon blogeista hehkutuksia.

Lumene
Natural Code by Lumene Eye Intensufier



Uudet, runsaspigmenttiset vedenkestävät katseenkorostuskynät pysyvät täydellisesi jopa kuumissa ja kosteissa oloissa. Pehmeästi levittyvillä kynillä on helppo piirtää sekä ohuita että paksuja rajauksia ja ne sopivat käytettäväksi sekä sisä- että  ulkoluomella. Pysyvässä valikoimassa olevan mattamustan sävyn lisäksi on saatavilla kolme kausisävyä: huipputrendikäs mattaturkoosi, luonnollinen ruskeanharmaa ja helmiäishohtoinen metallinen nude. Ja kuten yleensä kausisävyt on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Oman kynän sävy on Pearly Taupe ja näin äkkiseltään kokeiltuna en voi muuta sanoa kun WAU!! Tahdon saada näitä lisäääääää!
Testailen tätä hieman lisää ja tuun infoomaa käyttiskokemuksista sitten myöhemmin :)

Yllätyksenä boxissa oli myös nämä kaksi.



Hammasharja on aina tarpeellinen väline sekä myös rakkolaastarit. Näin kesäisin ne kuuluu aina kassin vakiokalusteeseen. Koskaan ei voi tietää millon rakko iskee.


Aluksi kun boxin sisällön kävin läpi, oli sellainen plaah oli. Tälläinenkö tää nyt oli.
Mutta pakko myöntää, nyt kun olen sisältöön olen tutustunut paremmin niin onhan tää ihan jees boxi. Ei mikään värisyttäviä tunteita herättävä eikä  tämä saa mua kiljahtelemaan ihastuksesta mutta käyttöön tästä boxista tähän huusholliin jää kaikki muuta paitsi lakka.


Toivottavasti tällä viikolla paistaa se aurinkokin <3



8 kommenttia :

  1. Mä tykkäsin tästä boxista, kun kaikki oli käytännöllisiä, melkein joka päivä käytettäviä tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan jees, haluis vaan et aina olis sellanen wuhuu! :D

      Poista
  2. Mä lopetin LivBoxin tilaamisen, koska alkoi tuntumaan, että tulee kauhean turhia ja ei-mun-juttuja liikaa. Ennemmin säästää tuon rahan johonkin hyödylliseen/kokeilun arvoiseen tuotteeseen ja hankkii sen kaupasta. Tottakai tuossa saa enemmän vastinetta rahalle, mut en tiiä alkoi tympimään. Mulla on Rexonan deodorantit toimineet aina tosi hyvin -tosin nykyisin käytän Acca Kapan luonnonkosmetiikka dödöä, sillä yritän välttää alumiinia kosmetiikassa. Tosi kivanoloinen blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa monesti ollu kanssa vähällä lopettaa mutta sitte kuitenkin ollu ja odottanut, jos vaikka seuraava oiskin tosi hyvä :) Piti mennä oikein googlettamaan tuo Acca Kappa ja nyt tarviikin oikein ajan kanssa tutustua sarjaan. Rakastan niin noita italialaisia tuotteita.

      Todella kiva kuulla, että tykkäät Salla <3 , kiitos :)

      Poista
  3. Sama reaktio, blaah, mutta sitten hei, nämähän ovat kaikki tarpeellisia. Omassa boxissa muutoin samat, mutta kynsilakan tilalla oli Herbinan mansikkakroppasuihke. :) Oikein hyvä boxi. Nyt tilaus loppui ja olen tilannut miltei aikojen alusta asti, saa nähdä tilaanko vai enkö... En osaa vielä sanoa, koska mitään en tarvitse ja tuolla 200e mitä boxiin menee vuodessa saisi vaikka kolmisen kivaa tuoksua. Mietitään, mietitään...

    Aurinkoista maanantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ääää toi kolme tuoksua oli kyllä Tiia aika paha heitto :D

      Poista
  4. Mun mielestä tämä boxi päihitti taas pari edellistä ja mietin, että kai se tilaus pitäisi uusia nyt kuitenkin... :) Mä sain oranssin kynsilakan ja se onkin ainut tuote, jonka voin huoletta antaa eteenpäin. Oranssi ei vaan ole kynsillä mun väri. :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.