Beauty Pop Up on uusi nimi verkkokauppojen maailmassa

Tänään taas tapahtuu verkkokauppa rintamalla uutta.
 Aivan uusi kauneuteen keskittyvä kotimainen verkkokauppa on avannut tänään ovensa. Verkkokauppa kantaa nimeä Beauty Pop Up.





 Beauty Pop Up  on keskittynyt muutamaan mutta sitäkin laadukkaampaan brändiin kosmetiikan saralla.
 Brändit ovat varmasti monelle tuttuja, useimmilla  saattaa jo olla käytössäkin joitakin näistä, joku ehkä harkinnut ostavansa näitä tuotteita. Esittelen tässä postauksessa kaupan valikoimaa. 

Tange Teezer

Harjassa tämän kesän kausisävy

Tämä "ihmeharja" on varmaan kaikille meille tuttu jostain kautta. Jos itsellä ei ole kokemusta,  niin varmaan ainakin on kuullut taikka nähnyt jossain.
Meillä Cian kanssa on molemmilla harjat käytössä tai oikeastaan useampi harja, kun tuntuu, että ne on aina hukassa jossain päin huushollia :D 

Tange Teezereitä löytyy erilaisia harjoja moneen eri tarpeeseen. Nämä harjat sopivat kaikenlaisille huiksille, myös pidennyksille, itsellä on sinetit tällähetkellä kääk, en ole muistanut tänne laittaa mitään siitä  ja ei nappaa sinetteihin kiinni, joidenkin harjojen kanssa meinaan niin käy ja voin sanoo, että silloin pikkasen kirpaisee.
Yleensähän ei harjaa suositella märille hiuksille mutta näiden harjojen kanssa voit kaikessa rauhassa harjat myös niitä kosteitakin hiuksia. 

Löytyy The Orginal, Compact Styler, Salon Elite, Magic Flowerpot, Aqua Splash ja uutuutena Blow Styling. 



The Orginal, Salon Elite ja Compact Styler ovat  ihanteellisia selvittämään takkuja ja ovat hyviä myös sellaisille hiuksille missä ei niitä takkuja ole. 
  Salon Elite harjaa myydään kampaamoissa kun taas the Orginalia on saatavissa ihan marketeissakin. Meidän lähiPrismassa on kyllä Salon Eliteä myynnissä, koska samassa on parturikampaamo.

Tää on mun lemppari

 Compact Styler on omiaan kulkemaan käsilaukussa. Harjaksia suojaa "kansi", ilman tuota kantta oman harjan harjakset olisivat ainakin ihan jojossa. On meinaan sen verran enemmän sitä kamaa siellä :D Pitäisikös sitä joskus tehdä postaus siitä mitä kaikkea se kätkee sisäänsä? Compact Styler on myös hieman pienempi kooltaan kuin Elite tai Orginal, mikä helpottaa myös mukana kantamista. 





Magic Flowerpot on taas tehty ihanille pikkutytöille ja pojille ja miksei myös aikuisillekkin ketkä rakastaa kukkia. Magic Flowerpot on suunniteltu juurikin lapsen käteen sopivaksi. 


magicflowerpot
kuva lainattu

Aqua Splash on taas suihkussa tarkoitettu harja, joka avulla hoitoaineen saa levitettyä tasaisesti hiukselle.



Tätä oli kiva testata. Harja keräsi itseensä myös irtoavat hiukset ja niitä mulle kyllä riittää. Pesuhuoneen lattialla on ainakin itellä sellainen pieni kasa hiuksia pesun jälkeen. 

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä, on harja porukan uutukainen Blow Styling. Tämä on nimensä mukaan tarkoitettu juurin föönäykseen. Harjaa löytyy kahta eri kokoa, lyhyille ja pitkille hiuksille. 



Tässä harjassa piikit ovat todella paljon kovemmat verratuna muihin
 harjoihin.  Kannattaa olla varovainen tämän kanssa ensi alkuun. Harja nopeuttaa hiusten kuivumista, antaa volyymia ja silottaa hiusten pintaa.

Beauty Pop Up:n valikoimiin kuuluu myös ihanat meikkimunat eli ne alkuperäiset beautyblenderit.


 Bodyblenderin esittelinkin teille täällä ja vielä muuten on arvonta voimassa, vink vink. Tulossa on tästäkin vielä käyttökokemuksia itseruskettavan kanssa.

Perus beautybledenrin ajattelin esitellä paremmin omassa postauksessa, jottei tästä tulisi ihan romaanin pituista postausta ja jaksaisitte lukea lopuun asti. Värejä näistä löytyy neljä, musta, valkoinen, pinkki ja lila. 
Sen verran tästä haluan nyt heti sanoa, että kannattaa kyllä kokeilla, koska on sen arvoinen! Se jälki mitä tällä saa on aivan ihanan tasainen. 

Jos ihosta löytyy näppylöitä, finduroita taikka ihan mitä vaan mitä haluaa peittää niin silloin nää on ihan sun juttu. Itsellä on nenän pielet ja  varsinkin silmänaluset sellaisia mihin tarvitaan ihmeitä.


Näillä  pikkuruisilla micro.minellä hommat hoituu nopsaan ja pienen koonsa ansioista pääsee myös niihen ahtaisiin paikkoihinkin. 

Beuaty bledereille on myös oma saippuansa, jolla meikkimunan saa pysymään parempana kauemman aikaa.
 Saippuoita löytyy niin  kiinteänä



 sekä nyt myös nestemäisesenä.





Ja sitten vielä tämä. Itselle ihan uusi tuttavuus, en ole missään ennen tähän törmännyt. 
Beautybelderin kuljetuspussukka air.port pro


Tässä voi säilyttää ja kuljetaa beautyblenderit.  Kannessa on magneetti ja sivussa tuo ihanan mineistä minein muna :) samassa on myös pikakiinnitys millä pussukan voi kiinnittää mihin vaan. Pussukassa on myös hyvä kuivattaa beautyblenderit, koska ilma pääsee vaihtumaan verkkokankaan vuoksi.
Ja pysyy Milolta turvassa :D

Toinen itselle ihan uusi juttu oli siveltimet.  Kertoilein näistäkin sitten myöhemmin enemmän. Jos joku teistä on näitä testaillut niin mielelläni kuulisin kokemuksia niistä. :)

beautyblender -meikkisivellin


Mitä verkkokauppa olisikaan ilman invisibobbleja?
Sen jälkeen kun ekaa kertaa testailin näitä "puhelinjohto" ponnareita ei paluuta enää ollut muihin. 
Nämä on vaan niin hyviä.


Värejä näissä on kyllä joka lähtöön. Kuvassa on  muuten tämän kesän uutuusvärit.
 Lähemmin kun näitä tutkiskelin, huomasin kaikkissa paketeissa nimet. Muutenkin rasiat oli paljon koristeellisemmat kuin ennen.  Invisibobbleista olen kirjoitellut aiemmin täällä.


Kuinka moni teistä on kironnut mielessään tai ehkä ääneenkin kamalaa juurikasvua. Ite ainakin oon ja samoin Cia, ei kylläkään ääneen. Cialla on kampaajalla viimeksi värjätty ja laitettu raitoja reilu kuukausi sitten  ja nyt tyvi näyttää todella vaalealta, melkeinpä harmaalta. Voitte kuvitella teinin kiljasun, kun näytin kuvan siitä miltä hiuset näyttää takaa, jos niitä ei ole kunnolla laitettu.
Onneks tähänkin ongelmaan löytyy nykyään helppo ja nopea apu. Color Wow Root Cover Up



Color Wow on mineraalipuuteri, jossa on öljypohjainen vahaton koostumus. Se mikä tästä tekee todella hyvän on se, että tämä ei valu pitkin naamaa kun ihana kesäinen kaatosade iskee, tai jos jostain ihme syystä yhtäkkiä lämpötila nousuu +25 asteeseen, väri pysyy hiuksissa. Helteen iskiessä voit vaikka pulahtaa jääkylmään järveen ja väri senkun pysyy. En ole kyllä valitettavasti päässyt testamaan tätä kuumuudessa,  tuotteiden  kyllä luvataan pysyvän hiuksissa kaiken tuon.
 Tulen kyllä testaamaan myös uimisen ja infoa siitä sitten kuvien kera.

Oiva apu esim. silloin jos saa äkkiseltaan kutsun juhliin taikka treffeille ja et kerkeä enää menemään kampaajalle. Tätä hiuksiin ja, tadaa juurikasvu on poissa ja voit huolletta bilettää taikka olla romanttinen,  murhtimatta hiuksia.


Värejä löytyy platinablondista mustaa. Jokaisessa sävyssä on käytetty seitsemää eri väripigmenttiä ja valoa heijastavia partikkeleita. Näiden avulla värit sulautuu omien hiusten väriin ilman rajoja.
Sopii hyvin harmaiden hiusten peittämiseen, sekä vaalennettujen hiusten tumman tyvikasvun peittämiseen. Color Wow ei sisällä peroxidia.


Myynnissä ovat myös EOS huulivoiteet mutta niitä en kerinnyt saamaan eiliseen mennessä, joten palataan niihin myöhemmissä postauksissa. Tässä kuitenkin mitä niistä kerrotaan

EOS –huulivoiteet on valmistettu 95-prosenttisesti luonnonmukaisista ainesosista. Voide sisältää runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, rauhoittavaa sheavoita ja kosteuttavaa jojobaöljyä. Voide kosteuttaa tehokkaasti ja saa huulesi ihastuttavan pehmeiksi. EOS -tuotevalikoimasta löydät myös mahtavat käsi- ja vartalovoiteet.

Jos nyt joku ajattelee, että siis mikä EOS niin tässä kuvaa niistä. Nekin näyttää ihan munilta :)

Itselle iski heti silmään  tämä coconut milk ja toisena vanilla mint.

EOS Coconut Milk -huulivoide

EOS huilivoiteiden lisäksi löytyy myös kolme vartalovoidetta ja kolme käsirasvaa. Mielenkiintoisia.

Kaupasta löydät myös ihana HURRAW! huulivoiteet, Niistä ihanuuksista voi lukea täältä lisää.

Kauppa lupaa nopeat toimitukset 1-4 päivässä, postikulut ovat kiinteät 8 € ja yli 50 € ostokset ilman kuluja. Paketit ovat ovelle-paketteja eli toimitetaan kotiovelle.

Avajaisten kunniaksi kauppaan on  alekoodi, jolla saa KAIKISTA tuotteista -30% alennuksen. Koodi on voimassa tästä päivästä alkaen 30.6.2015 asti. 
Niin juu se koodi on BEAUTYPOPAVAJAISET


Minkä brändin tuotteita haluisit saada verkkokaupan valikoimiin? 

Oikein ihanaa perjantaita <3


Yhteistyössä Beauty Pop Up:n kanssa 

6 kommenttia :

  1. Hei jee kivoja brändejä tuolla myynnissä! Ainut pöhkö juttu on noi korkeet postikulut ja ovelle lähetys :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kiva myös ootella mitä muita brändejä on tulossa.

      Poista
  2. Oi kivoja juttuja ja tuo hiustyven pelastaja on oikeasti hyvä! Tytär himoaa ylikaiken noita Eos huulivoiteita. ;)

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Color Wow aivan mahtava tuote eikä nuo muutakaan mitään huonoja oo ;D

      Ihanaa sunnuntain loppupäivää sinulle <3

      Poista
  3. Kiitos tästä!! Olen etsiskellyt sopivaa harjaa föönaukseen, enkä ole tiennyt, että Tangle Teezerillä on tarkoitukseen tehty. Hienoa! Oon tykännyt tavisversiosta tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan!
      Muista sitten vaan, että tuossa on paljon kovemmmat piikit kun niissä perus tangleissa :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.