Huhtikuun Livbox

Jee, kerrankin olin ensimmäisten joukossa, ketä sai oman ylläriboxinsa. Monesti joudun päivätolkulla varomaan etten spoilaannu sisälllöstä, tällä kertaa sitä ei onneksi tarvinnut pelätä. Toissa päivänä postilaatikossa odotti pakettikortti ja sain haettua laatikon vielä illalla. Piti jo eilen julkaista tämä postaus mutta tulikin pari muuttujaa eteen eli tässä tämä nyt vasta on. 

Väriteema huhtikuussa on hempeän vaaleanpunainen. Vaaleanpunaista väriä näkyy myös boxin tuotteissakin.


Lumene LAB Hydrasmooth 24h Silottava ja Kosteuttava Silmänympärysvoide



Uudet Lumene LAB Hydrasmooth-tuotteet on suunniteltu naisille, joille ihonhoitotuotteiden tärkein valintakriteeri on välitön ja pitkäkestoinen kosteutus. Silmänympärysvoide on kehitetty ylläpitämään ihon suojakerrosta ja vähentämään turvotusta. Kaikeniköisille naisille ja myös herkälle iholle sopiva voide suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti auttaen viivästyttämään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hajusteeton. Tätä on saatavana muuten vain apteekeista. 
Ovh 18,90 € / 15ml, boxissa täysikokoinen tuote

Tämän tulen testaamaan ihan mielelläni. Minulla on yhdestä Lumenen silmänympärys voiteesta aikaisempaa kokemusta ja se ei kyllä ole mikään kauhean kehuttava. Nimeä en valitettavasti enää muista. Odotukset tämän suhteen ovat aika korkealla eli saa nähdä joudunko taas pettymään. 

Dove Talc Soft


Dove Talc Soft Roll-on  antipersperantti sisältää muiden Dove-antipersperanttien tavoin 1/4 kosteusvoidetta, minkä ansiosta se hoitaa iholla tehokkuudesta tinkimättä. Antiperperantti tarjoaa pehmeät ja kuivat kainalot, ja siinä on hienovarainen ja naisellinen tuoksu. 
Ovh 2,50 €/ 50ml, boxissa täysikokoinen tuote

Onneksi minulla on myös niitä kausia tuon hikoilun suhteen, että voin käyttää myös näitä perus dödöjä. Ihan kiva kun tässä on naisellinen tuoksu, en meinaan haluaisi mieheltäkään tuoksua :D Tuoksu on muuten todella hyvä. Kauhean tutun tuntuinen se on mutta en millään saa päähäni sitä. Käyttöön tulee tämäkin. 


rfsu Easy Shavin'-Intim Shaving gel

Ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä geeli sopii hyvin höylällä ajeluun intiimialuelta tai koko vartaloltakin. Geeli on läpikuultavaa ja vaahtoamatonta, joten näet helposti, mistä ajat. Sisältää hoitavia yrttejä. Mieto tuoksu. Ovh 5,60 € / 200 ml, boxissa 20ml

Tätä olisin mieluusti ottanut täysikokoisena. Geelilä on meillä käytetty jo pitemmän aikaa ja voin suositella kyllä lämpimästi tätä kaikille. Itse tykkään juurikin siitä, ettei tämä vaahtoa. 

rfsu Nice n' Cool - Intim After Shave

Geeliä sivellään iholle ihokarvojen poiston jälkeen. Yrttejä ja alkoholia sisältävä geeli viilentää, imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa palautumaan. Ehkäisee punaisten pilkkujen muodostumista. Mieto tuoksu myös tässäkin. 
Ovh 5,90 € / 50 ml, boxissa 10ml

Myös tämän olisin mielelläni ottanut täysikokoisena. Tämäkin on meillä käytössä ja toimii juurikin niin kuin lupaa. Tykään juurikin tuosta viilentävästä vaikutuksesta. 
Mukana boxissa oli vielä itse höylä. Testaan sen kertoilen siitä sitten myöhemmin. 

Essie, sugar daddy


essien sugar daddy on yksi täydellisistä essien pinkeistä kynsilakkasävyistä ja klassikko jo syntyessään. 
" My sugar daddy always treats me right". 
Ovh 13,90 € / 13,5ml, boxissa 5ml

essien lakat ovat vaan kertakaikkisen hyviä ja varsinkin niiden suti on itse täydellisyys. Ja se sama löytyy myös tästä pikkupullosta. Jostain ihme syystä minulla ei aikasemmin tätä sävyä ollut joten tyyväisenä otan tämänkin vastaan. 




Yllätyksenä boxissa oli Iberon meikkisienet. Kiva idea laittaa ne tuollaiseen rasiaan, missä ne pysyy hyvin puhtaana. Itsellä näille ei ole käyttöa paitsi kuin kynsien kanssa. Meikkivoitteet levitä joko siveltimellä taikka Beautyblenderillä. 

Eikä siinä vielä kaikki :) 

Pitkäaikaisena tilaajana sain yllätykseksi tämän. 



Seacret Mineral-Rich Body Mud
Kuoleen meren mutaa, ah mä rakastan kaikkia mutajuttuja tai siis en nyt ihan kaikkia kuitenkaan, esim. mutapainista en kyllä välitä :D 
Tämä taitaa olla boxin mielenkiintoisin tuote :) Siitä sitten enemmän kun olen päässyt testaaman sen. 

Elokuussa tulee kaksi vuotta täyteen siitä kun ekan boxin olen tilannut. Kyllä aika on mennyt siivillä. 

Jos et vielä ole Livbox tlaaja niin tästä pääset tutkailemaan hintoja sun muita lisätietoja. 
En hyödy linkin klikkaamisesta mitään :) 

Mitäs tykkäsitte tämän kuun sisällöstä? Itselle tämä oli ihan ok boxi ja varsinkin sydäntä lämmitti tuo tilaajalahja <3 




4 kommenttia :

  1. Kaikki oli ihan käytännöllisiä ja ilahduin itse saamastani jalkavoiteesta.Sen arvokin näytti olevan 35e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, jalkavoide kuulostaa ihanalta ja oli myös kyllä arvokas :)

      Poista
  2. Mä olin hiukan ajatellut tuon Sugar Daddyn ostamista, onneksi en ollut ehtinyt ostamaan. Se oli kyllä boxin kivoin juttu. :)
    Mä ostin joskus pari vuotta sitten Seacretin vartalokuorinnan ja -voin sekä kasvotuotteita ja ne olivat kyllä hyviä! Vähän harmittaa, että en ole boxia tilannut tarpeeksi kauan saadakseni tuon ylimääräisen tuotteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sugar daddy oli kyllä mieluinen, olen vaan nyt nähnyt siitä erivärisiä versioita :0
      Vartalokuorinnalla olisi kyllä itsellekkin nyt tarvetta, vartalovoit ei oo mun lemppareita, lotraan ennemmin voiteiden kanssa :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.