Hieman erilaiset pääsiäiskynnet

Voi, että kuinka on ollut tosi mukava lauantai päivä. Ensin aamusti vietiin Cia ratsastamaan Kosolan tallille. Ilma oli vaan tosi kylmä, yöllä oli ollut pakkasta ja silloin kävi tosi kylmä viima. Laittelen kuvia siitä reissusta toisella kertaa. Sitten lähdettiin käväsemään Tuurissa Keskisen penkojaisissa ja lähti sieltä muutama tavara mukaan, ehkä niistäkin tulee kuvia :D 

Jos nyt kuitenkin mennään niihin kynsiin. Jatkoin vielä sitä lakkaamattomien lakkojen tikkujen selaamista ja löysinkin sieltä taas parit kivat lakat. Varsinaisesti nämä ei nyt ole pääsiäiskynsiä nähnykkään :D Myönnän kyllä, että aluksi mietein pupukynsiä, tipukynsiä ja jopa munakynsiä. En vaan kuitenkaan saanut pääähäni mitään sellaista mikä olisi ollut järkevää, joten annoin olla. 




Peukaloihin, etusormiin ja pikkurilleihin laitoin Color Clubin kertakaikkisen ihanan väristä East Austinia. Lakkaa on kaksi kerrosta ja perkules kun tämä on sitten hankala tapaus. Ei sitten millään levity tasaisti. Itse en ole ihan tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka kirosinkin ääneen kun tällä lakkasin mutta värinä on niin ihana neon ja sen takia en tästä luovu :D 


Keskisormiin laitoin alle ensin Isadoran Peel offia ja siihen kerroksen Konehelsinkin 814,  joka on hopeinen hololakka. Ne Konehelsingin lakat joita minulla on niin olen kyllä kaikista tykännyt. Hinta/laatusuhde on kyllä mainio. 
Tällä kertaa piilotin, ihme kyllä, holon glitterillä :D  Fiksuna kun halusin Nubarin Star Sparkle loistaavan kahella kerroksella ja samalla antaen kunnon peittävyyden. Pohjahan tässä lakassa on kirkas. Tässä löytyy myös sitä ihanaa holotusta <3  
Glitteri levittyy hyvin ja tasaisesti. Ei tarvi onneksi niitä  kalastella. Lakkauspintakaan ei jää kovin rouheiseksi. 


Nimettömään laitoin alle kaksi kerrosta Ginan Whitea ja siihen päälle Kodadin mustalla Winstonian laatasta W-04 ja leikitään, että se on  virpomisoksa. 




Eilen ilta-aurinko paistoi ja siitä sainkin idean vielä hieman tuunata näitä. Tuunauksen hoiti Opin Shear Tintseistä I Never Amberrassed, Be Magentale wiht Me ja Don't Violet lakoilla. Sitten painuin pihalle napsimaan kuvat. 



Oon ihastunut tuohon nimettömään ja niin tyytyväinen kun sen tuunasin <3 


Hyvin erottuu holotus tässä kuvassa. En kyllä yhtään ymmärrä minkä takia lakka on jäänyt notkumaan laatikkoon päälle puoleksi vuodeksi. 

Itse olin ja olen vieläkin erittäin tyytyväinen näihin kynsiin. Onhan samat lakat vieläkin kynsillä :)

Nyt lähden nauttimaan puusaunan löylyistä ja sen jälkeen katsomaan pääsiäiskokkoa. Mahtaako poltetut trullit siellä kirkua? Iltapalaksi juustoja ja lasillinen punaviiniä villasukat jalassa. 
Ihanaa lauantai-illan jatkoja <3 


10 kommenttia :

  1. Nää kynnet on ihanat! Niin keväiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä hieman keväinen olo tuli kun näitä ihanassa auringonpaisteessa kävi kuvamaassa :)

      Poista
  2. Oi miten ihanat kynnet! Ja vautsi mikä kimallus tuossa keskisormessa <3 Myös nimetön on ihan huippu tuunattuna <3

    VastaaPoista
  3. Uui ku on ihanat kynnet! Harmi että tuo East Austini ei pelannu kunnolla, se on nimittäi aivan äly sulonen lakka! Ja ah tuo holo ja virpomisoksa. :D Kauniit kynnet oot kyllä väsänny. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkasen ottaa kyllä se päähän, mutta periksi en sille anna :D

      Kiitti Satsuli :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.