BB-korvikset ja pika-arvonta

Ennen toukokuussa tulevaa seuravaa Koruista asiaa -postaussarjan seuraavaa osaa, on hyvä ottaa pieni alkulämmittely korujen parissa.

Monet ovat varmaan nähneet ainakin kuvia näistä korviksista ja ihmetelleet niiden ulkonäköä. 
Itse meinaan pyörittelin niitä kanssa kädessäni kun ensimmäisen kerran näin nämä töissä.



Esimmäisenä tälläiset korvikset taisi markkinoille tuoda itse Dior.

dior_mise-en-dior-pearl-earring-collection1
Kuva Diorin sivuilta

  Ja kuten yleensä, niitä ovat alkaneet valmistaa monet muutkin ja monesta eri materaalista.
Useat ovat myös itse nimenneet maahantuomat korviksensa itse.



Ensimmäisenä Suomen kamaralle nämät hieman erikoisen näköiset korvikset maahantoi Silver Bar ja he antoivat nimen Ball-Ballt eli kavereitten kesken BB-korvikset :)
 Nämä minun kuvaamani korvikset ovat juurikin heidän BB-korviksia.



Pieni pallo tulee korvalehden etupuolella ja juu, isompi tulee taakse. Yleensähän se on korviksissa juurikin päinvastoin ja se tekee näistä mielenkiintoisen. Korvikset eivät ole painavat vaikka ehkä siltä näyttääkin.





Värejä löytyy  jokaiseen makuun, samaten malleilla. On mattapintaisia, kokonaan kivellisiä, osittain kivellisiä, kiiltäviä ja tuntuu, että koko ajan tulee eri variaatioita näistä.  Löytyy arkeen ja juhlaan.
Näiden vuosien aikana mitä allalla olen ollut on tosi mukava huomata, että pikku hiljaa me suomalaiset uskallamme käyttää myös näyttäviä koruja juhlissa ja arkisin.

Tässä kevään mattavärejä

Hinta näille hopeisille korviksille on 19 € ja siitä ylöspäin riippuen mallista.
Tampereella näitä löytyy ainakain Suomen Kultapörssin liikkeistä.

Nämä ovat muuten standardikokoisia eli voit halutessasi yhdistellä myös muiden korvisten kanssa.
Eli etuosaa voi käyttää normaalien taustojen kanssa ja takapallukkaa tavallisten nappien kanssa. Mun piti ensin laittaa isommat pallonapit mutta en löytänyt niitä mistään, joten laitoin sitten nämä.

Korvanlehti ihan punottaa kun oon tiuhaan vaihtanu koruja :D

Ennen korvaan laittamista suosittelen "kuivaharjottelemaan" pari kertaa. Missään nimessä ei saa väkisin yrittää laittaa paikoilleen, koska silloin tappi pääsee vääntymään ja pahimmassa tapauksessa menee poikki. 

Nukkumaan näiden kanssa en mene mutta tiedän kyllä, että joku nukkuu. Suihkuun en myöskään suosittele menemään, varsinkaan noilla missä on kiviä. Itse olen sellainen, että heti kun pääsen kotiin riisuidun koruista melkein kokonaan. Pikku pallonapit ja rustonapin jätän paikoilleen, samoin pikkurilli ja peukkusormuksen. En vaan jotenkin osaa olla kotona korujen kanssa.

Se mikä tekee näistä suosittuja on se, että nämä korvikset sopii melkein kaiken ikäisille ja arkeen sekä juhlaan. Mielenkiinnolla jään odottelemaan minkälaisia variaatioita näistä vielä on tulossa markkinoille.

 Bligiä rakastavana ei tarvi kahta kertaa miettiä mitkä on mun lempparit :D

Mitä enemmän näitä korviksia käyttää, sen enemmän näitä haluaa erilaisia. Niin kävi mullekkin. Pakko saada meinaan tollaiset ihanan mattaset kun vaan ensin osaan päätää värin. Ja noista kivellisistä musta/kirkkaat. 

Sitten siihen itse arvontaan. Joku teistäkin pääse testaamaan ja sen jälkeen ihastumaan näihin. Palkintona on nämä kokonaan helmen väriset BB-korvikset. 


Arvonta on päättynyt!
Arvonta alkaa nyt ja päättyy huomenna kello 21.00.

Suoritan arvonnan myös samana iltana ja otan voittajaan yhteyttä vielä tiistaina ja julkistan nimen myös täällä. Js voittaja ei vastaa minulle keskiviikko aamuun mennessä, arvonta suoritetaan uudestaan. Tämä sen takia, että haluan voittajan saavan itselleen palkinnon vapuksi. Kuka haluaa viettää vappua ilman palloja? :D 

Arvonta on avoin kaikille, julkiset lukijat saaavat kaksi arpaa <3 ja osallistua voi kommentoimalla mitä vappusuunnitelmiisi kuuluu. 
 Osallistua voi myös facensivuilla ja siitä saa myös yhden lisäarvan :)

Kiitos Sliver Barille ihanista korvakoruista <3

Onnea kaikille arvontaan <3 
















43 kommenttia :

  1. Vappuun kuuluu aika perheen kanssa ja sään salliessa puutarhan ruokkoomista..vappuparaati on myös iso ehkä..julkinen lukija ja 3 arpaa täältä..

    lellukka80@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kuten kerroin FB:ssä, vapuntienoilla juhlin synttäreitäni! Julkinen lukija OonaV, ooonavv@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Oi, mä oonkin halunnut testata tollaisia siitä lähtien kun näin kuvia ensimmäisen kerran. Pakko siis kokeilla onnea! :) Vappuna ei tule todennäköisesti juhlittua mitenkään, sillä täällä se ei oikein ole tapana. Lisäksi kummipoikani syntymäpäivät ajoittuvat vappuun, joten niitä pitää juhlistaa tietenkin täytekakulla. :)

    VastaaPoista
  4. Vappuun kuuluu vappupallojen hankinta lapsille (se tärkein asia) ja munkkien paistoa sekä ansaitun vapaapäivän viettoa ☺️
    Julkinen lukija Milja, miljamski(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana kolmella arvalla! Osallistuin fb:ssä ja olen julkinen lukijasi. Ohjelamassa munkin paistoa ja piha hommia perheen kanssa :)

    mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  6. Olen julkinen lukija Bloglovinin kautta, tällä samalla nimimerkillä. :)
    Mun äidillä on synttärit vappuna, joten juhlitaan niitä hiukan ja jos sattuu olemaan hyvä ilma, niin vapputorilla ajattelin mennä kääntymään. :)

    VastaaPoista
  7. Osallistun! Mä oon nimittäin jo katsellut sillä silmällä tällaisia korviksia, mutta vielä on toistaiseksi hankkimatta.

    Vappuaattona menen työkaverille istumaan iltaa ja avaamaan grillikautta sään salliessa. Vappupäivälle ei ole suunnitelmia, paitsi toki ensimmäinen Suomen kiekkopeli. :)

    eva- stiina{ at) hotmail piste com

    VastaaPoista
  8. Vappu suunnitelmiin kuuluu simaa, munkkien paistoja ja grillausta ihanien ystävien kanssa rauhaksiin kotona. :)
    Julkisena lukijana nimellä Fani mukana!
    Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista
  9. Nämä on kyllä niiiiiiin ihanat. Koruharakka rakastaa! Bloglovinin kautta luen.

    VastaaPoista
  10. Vappu varmaan kuluu vain kotosalla hyvässä seurassa :)

    Kaksi arpaa :)

    dzinni@europe.com

    VastaaPoista
  11. Meillä ei ole vappusuunnitelmia, kun ei sitä oikein edes juhlitakkaan. :D
    Osallistun arvontaan, julkinen lukija olen :)
    Rouskk@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Nää on jotenkin niin jännät!

    Mun vappusuunnitelmat on sellaiset, että niitä ei ole. Eletään rempan keskellä, joten tällä kertaa jää vapun juhlinnat pieneksi. :D Bloglovinin ja Bloggerin kautta seurailen.
    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Meidät on kutsuttu kaveripariskunnalle illan viettoon, yöpyäkin saa. Siellä syömme hyvin, maistellaan alkohomahoolia ja otetaan rennosti. Lukijana kahdella arvalla mukana ja käyn vielä nappaamassa lisäarvan facen puoleta :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Julkisena lukijana mukana Bloglovinin kautta, vanha tuttu nimimerkki Pauliina / Operaatio kauniit kynnet sielläkin :) Mun vappusuunnitelmiin kuuluu yhä hammasleikkauksesta toipuminen, mutta siitä huolimatta aion aattona mennä tädin 50-vuotissynttäreille eli korviksille ois tarvetta ;) Vappupäivänä varmaan suuntaan uudelleen tädille viettämään aikaa perheen ja sukulaisten kanssa, koska vanhemmat ja ainakin toinen pikkusiskoista tulee Savonlinnasta juhliin ja tuovat mukanaan myös ukin ja enon vaimon. Ja mailihan on operaatiokauniitkynnet.com.

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukana (kolmas fb:ssä). Minut on kutsuttu kaverini luokse viettämään vappua. En ole lapsen syntymän jälkeen viettänytkään vappua muualla kuin kotona.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Mä (me) ajattelin lähteä nauttimaan vanhempien tykö vappusimat ja munkit. Voipi olla, että kesän ekat grillaukset tapahtuu myös ja aikaa kulutetaan erilaisilla lintubongauspaikoilla :D

    somethingwrong@live.fi

    VastaaPoista
  17. Ollaan vaan perheen kesken ja syödään tietenkin hyvin :) Kahdella arvalla mukana arvonnassa!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kaksi arpaa. Vappu kuluu perheen kanssa simaa juoden.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  19. Olen ihan kotosalla ei mitään erikoista suunnitelmia
    2 arpaa
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  20. kahdella arvalla mukana.ei ole vielä vappusuunnitelmia.
    noi bling korvikset on kyl ihanat.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  21. Oii mitkä korvikset! Oon jonkun aikaa näitä sivusta ihmisillä tuijotellut ja miettinyt että mitä mieltä itse oon näistä, tykkäänkö, vaiko en. No kyllä tykkään! :) Oon kahdella arvalla mukana.
    Vappuna tulee puolison lapset käymään ja mennään koko poppoolla "vapputorille" viettään aikaa ja katsomaan moottoripyöräajot. :) Kiva päivä siis luvassa!

    VastaaPoista
  22. Kattelin tämmösiä glitterissä vähän aikaa sitten. Tahdon ehdottomasti itselleni. Jöätnkin jo kommentin facen puolella ja julkinen lukija olen. Vappuna menen perinteisesti torille aistimaan vapputunnelmaa. Ehkä grillatakin voisi, vaikka sää ei taida siihen olla kaikkein otollisin.

    VastaaPoista
  23. Kuten facesas jo kerroinkin, että päiväkodissa töissä juhlitaan lasten kanssa. Illalle ja seuraavalle päivälle ei oo suunnitelmia, mutta eiköhän niitä vielä tule. Ja julkinen lukija olen, joten kolmella arvalla mukana.

    laura19994(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Vappuna aion viettää miehen kanssa laatuaikaa, ottaa rennosti ja syödä hyvin :) Kivat nuo korvikset! Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Käydään vappuna syömässä anoppilassa, muuten pysyttelen kyllä visusti kotona lepäilemässä :) Olen muuten julkinen lukija!

    VastaaPoista
  26. Simaa, munkin tekoa ja laatu aikaa perheen kanssa.

    VastaaPoista
  27. Vappuna grillaillaan kotosalla. Kahdella mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Ei tulisi noilla korviksilla täälläkään nukuttua, vaikka yleensä pidän nappikorvikset yöllä korvissa. :)
    Kuulun niihin, joilla ei ole erityisiä vappusuunnitelmia. Taitaa mennä niin, että nautitaan vaan pitkästä viikonlopusta.
    backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  29. Kolmella arvalla mukana :) Facebookissa nimelläni Elise H..
    Simalla ja munkeilla herkuttelua tiedossa vappuna :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Vappuna vietän nimipäiviäni ja suuntaamme perheen kera mökille saaristoon. Samalla alkaa muutaman viikon kesäloma :) vapuksi toivoisin siedettävää säätä, ei sateita jotta saadaan esikoisen kanssa kanootti vesille. Ensimmäiset BB korvikset ostin viime kesänä ruotsista, aivan perinteiset helmet, joten nyt pinkit olisivat ihanat keväise, just mun juttu :) tauhallista, iloista ja makeaa vappua kaikille. mira.englund@netti.fi

    VastaaPoista
  31. Aika rauhallisesti aattona, kun vappupäivänä lähtö kissan kanssa Tallinaan näyttelyyn. kahdella mukana.

    VastaaPoista
  32. Aika jännät korvikset, jossain oonki näitä jo ihmetellyt. No jotta pääsis trendeihin mukaan niin osallistunpa nyt sitten :D todella helpottavaa lukea ettei monilla oo mitään ihmeellisiä pläänejä vapuksi koska mulla ei ainakaan olen ja siitä on kauheat paineet :s varmaan lillun kotona paljussa veljen kanssa (ellei sillä 10v:nä jo oo suuremmat suunnitelmat kuin mulla...) vanha lukija!

    dropsofadream@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Vappuna menen kotiin Hiittisiin viettämään aikaa perheni kanssa ja rentoutumaan. Toivoittavasti juhlimiseen kuuluu myös vähän skumppaa ja hyvää ruokaa! :)
    /Sonja Lumme

    VastaaPoista
  34. Lastenlasten kanssa hillityt vappupirskeet munkkien ja siman voimalla.

    Kahdella mukana ja facessa kommentti.

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Vappu menee (säästä hieman riippuen) perinteisissä opiskelija vappujuhlissa. :-D
    Olen julkinen lukija. :)

    VastaaPoista
  36. Vappua juhlitaan ystävien kesken, mutta paikkaa ei ole vielä päätetty :D Ja totta kai syödään hyvin!

    Julkinen lukija olen, ja sähköposti theyellownails@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Vappua juhlistetaan ilmapalloin, serpentiinein ja vappuherkuin perheen kera. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Tänä vuonna ei kummempia suunnitelmia ole, sima taitaa olla ainoa mitä ehdottomasti pitää olla :D Vapun vietän varmaankin tehden äitenpäiväkortteja, sillä yksin ei viitsi lähteä juhlimaan.

    mielenmaisemia@hotmail.fi

    VastaaPoista
  39. Vappua juhlistetaan mökillä porukalla. Hyvää ruokaa, juomaa ja rentoilua tiedossa :)

    VastaaPoista
  40. Ystävien kanssa grillata ja viettää aikaa.
    -Eve-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun vastasit kysymykseen vaikka arvonta onkin jo loppunut :)

      Poista
  41. Grillaillaan lämpimissä toppakamppeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toppakamppeet tarvii kyllä vissiin kaivaa esiin uudstaan :D

      Kiitos sinullekin kun vastasit vaikka arvonta onkin jo loppunut

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.