Biozell Color Mask, Chili pepper

Mulla on monta vuotta ollut mustat hiukset. Viime kesänä hairahdin laittamaan vaaleita raitoja mutta katselin niitä vain pari kuukautta ja taas oli musta takaisin. Marraskuussa aloin kuitenkin haikailemaan punaisen perään ja meninkin otattamaan raitoja, jostka ne värjättiin punaiseksi.

Joulukuussa menin laitattamaan taas lisää raitoja. Punainen on ihana väri mutta haalistuu tosi nopeasti hiuksista, punaisten hiusten kanssa ei myöskään märillä hiuksilla mennä valkoisten tekstiilien lähelle jos haluaa pitää ne valkoisena. 
Saa nähdä kuinka kauan menee taas kun olen mustapää :) 

Punaisten raitojen ylläpitoon sain testaukseen Biozellin Color Mask-hoitavan sävytteen, Chili Pepper



Nämä tuotteet on tarkoitettu siis värjättyjen hiusten sävyttämiseen ja myös hoitamiseen. Sävytteessä on runsaasti pigmenttiä, joka tarttuu värjätyn hiuksen pintaan. 
Mitä vaaleammat hiukset sen paremmin värit erottuvat.

Nimensä mukaan Color Mask-sävyte toimii myös naamiona. Eli jos haluat hoitaa hiuksia samalla niin pidä silloin naamioita pidemmän aikaa, sävyyn aika ei vaikuta. Vaikutusaika muuten on 3-5 minuuttia. 

Tässä kuva ennen ja jälkeen käytön. 


Kyllä sitä väriä ihan mukavasti tuli lisää ja värjäsi myös hiukan noita tummiakin kohtia.

Tämä on voidemainen ja todella helppo levittää. Ei tarvi pelätä, että valuisi pitkin naamaa. Tässä ei ole ammoniakkia eikä parabeenejä. Tuoksuakaan ei ole, joten sopii myös allergisille. 
Koska tämä ei ole kestoväri niin tämä kestää hiuksissa 6-8 pesua. 


Sävyjä löytyy yhteen kymmen mustasta hopeanvaaleaan, Se mikä on myös mukavaa niin näitä voi sekoitella keskenään ja kehitellä ihan omia värisävyjä taikka sitten jos haluaa ihan vain pienen säväyksen niin silloin kannattaa sekoittaa tätä hoitoaineeseen. 

Nyt alkaa olemaan taas sellainen aika, että mietin mitä mä tälle kuontalolle oikein teen. Toisaalta en haluis palata mustaan vaan pitää tän punaisen, toisaalta taas haluisin ihan jotain muuta mutta mitä?? Siinäpä pulma.

Onkos muuten tälläiset sävytenaamiot tuttuja? 



22 kommenttia :

  1. Mää just eilen värjäsin hiukseni punaisiksi... :D Oon noita Color Maskeja miettiny ylläpitämään tätä väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on ihana väri mutta harmi vaan kun lähtee nopeesti pois.

      Poista
  2. Oi kun se toimiikin hyvin! Mulla on muuten myös ollu musta tukka nyt päälle neljä vuotta, ja kaksi kertaa olen hairahtunut lyhyeksi, noin kuukauden ajanjaksoksi värjäämään hiukset osittain punaisiksi, mutta vaihdoin molemmilla kerroilla äkkiä takaisin mustaan kun lopputulos punamustissa ei miellyttänytkään... Mutta nuo sun raidalliset on kyllä mageet! Pitäisköhän itselle hankkia tuommoinen tukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappas kyllä mukavasti tuohon tummaankin pohjaan. Pohja ei nyt enää ollu kyllä musta. Ite taas tykkäsin paljon silloin kun mulla oli punamustat hiukset..... jonkin aikaa :D
      Me mustapäät! Kiitos vaan ite tykkään kans mut pahaa pelkään, että suunniteilla ois taas jotain muuta.

      Poista
  3. Yllättävän tehokas väri. Voisi kokeilla joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä itsekkin. En ajatellu, että tummiinkin ottaa noin kiinni :)

      Poista
  4. Sullahan on hyvin tuosta naamiosta väri tarttunut! Voisi luulla, että olet juuri käynyt kampaajalla. :) Mä joskus kokeilin saman merkin ruskeaa naamiota ja se ei kyllä tarrannut mun hiuksiin lainkaan kiinni. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan :) Pienellä jännityksellä odotin lopputulosta ja yllätyin kyllä siitä. Ainut harmi vaan kun lähtee niin nopeesti pois :/

      Poista
  5. Hyvin on kirkastanut väriä! :)
    Mulla oli joskus tumman ruskea tukka, missä oli pari länttiä edessä ja takana oranssinpunaista. Niitä ylläpidin jollain Colormaskin jutuilla. Mua harmittaa, kun niistä hiuksista ei ole kuvaa missään. Ovat olleet nimittäin yhdet mun lempparihiuksista!

    VastaaPoista
  6. Mä käytän tästä muistaakseni Silveriä? Tykkään paljon, mutta mulle ei riitä yhdestä purkista kuin max 2 käyttökertaa, kun hiukset on niin pitkät. :D

    VastaaPoista
  7. Heippa! Löysin juuri blogiisi ja klikkasin sen heti lukulistalleni :) Kiva taas saada jotain uutta luettavaa!

    Mä olen kokeillut muutamia erilaisia sävytenaamioita, mm. KC Professionalin Color Maskia (sävy Pepper). Tämä sävy voisi sopia mullekin, itselläni kun on tummanpunertava tukka. Tosi upeasti tuo maski syvensi sun tukan sävyä ja toi kiiltoa!

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tervetuloa mukaan ja toivottavasti viihdyt ja jaksat lueskella mun höpötyksiä <3

      Vois muuten tulla tosi hyvän sävynen sun hiuksista. Yllätyin kyllä kuinka hyvä lopputulos tuli :)

      Poista
    2. Tajusin vasta nyt muuten, että nyt on testissä mainitsemasi Pepper :)

      Poista
    3. Noniin, mielenkiinnolla jään odottelemaan sun mielipidettä siitä! ;) Mun täytyy varmaan jossain vaiheessa testata tätä Biozelliä! Tuon sun kuvan perusteella tuntuu, että varmaan antaisi vähän intensiivisemmän lopputuloksen.

      Poista
  8. Oon alkanu tätä samaa käyttää (tai raspberry-värivaihtoehtoa) ja aiemmin olen käyttänyt suoravärejä, koska en ole vielä törmännyt kestoväriin jolla saisi mun hiuslaatuun tarttumaan ihan oikeasti punaisen värin. Nytkin on juurien värjäämisen yhteydessä laitettu "real red" -kestoväri josta tuli porkkananvärinen...siihen sitten laitan hienosäädöksi sävytettä saadakseni oikean värin. Tykkään kovasti Biozellin tuubeista, ovat helppokäyttöisiä, ei sotke, nopea vaikutusaika ja melko kestävä tulos. Kaiken kukkuraksi mun ruoskaan riitää vähintään kolmeksi kerraksi per tuubi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sane! pahoittelut, etten ole vastannut sinulle!! Nyt vasta huomasin tämän sinun kommentin. :(
      Itsellä ei punaista ollut taas pariin vuoteen mutta pikku hiljaa alkaa taas lämpenemään sille.

      Poista
  9. Eipä lähde punainen kuin kasvamalla kun opettelette hennaamaan!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.