Joulukuun Livbox

Nyt olisi aika vuoden viimeisen Livboxin. Esittelen myös kaksi muutakin boxia vielä tämän vuoden aikana, toinen on Glorian boxi minkä esittelen vielä ennen joulua  ja toinen on joulukuun Beatybox. Sen laitoin itselleni joulupakettiin :D

Nyt onneksi tänään on tullut lunta ja heti alkoi tuntumaan hieman jouluiselta, ehkä :)

Väriteemana on tietysti ihanan punainen. 



 Tämä oli vastassa ensin kun sain paperit auki


Käsin tehtyjä tryffeleitä, joita en ole vielä maistanut! Taidan olla tulossa kipeäksi kun suklaa ei ole maistunut heti :D 


Rimmel, ScandalEyes Rockin'Curves Maskara


Ripsivärin uuden mallisen, särkyneen sydämen muotoisen harjan alaosa nostaa ja taivuttaa ripset näyttävälle kaarelle ja antaa niille lisää tuuheutta. Harjan kapeampi kärkiosa taas levittää ripsiväriä vaikeasti tavoilteltaviin, silmän sisänurkan ripsiin. 
Ovh 11,50 €/ 12 ml ja boxissa norm. koko 



Itse en pysty vielä tätä testaamaan, koska minulla on volyymit. Harja näyttää hieman puolikkaalta sydämeltä. Tästä enemmän sitten myöhemmissä postausksissa. 



LV,  Täyteläinen jalkavoide


Jalkavoide sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten 20% kosteuttavaa glyserolia, joka auttaa pehmentämään kuivat ja karheat jalat ja kantapäät. Ei jätä jalkoja tahmeiksi.
Tätä voidaan käyttää myös käsivoiteena erittäin kuiville käsille. 
Ovh 5,50 € / 75ml ja boxissa norm. koko

Perusvoide ilman tuoksua. Tämä oli mieleinen tuote, koska tuli myös ihan tarpeeseen. On pitänyt jo monta kertaa ostaa jalkavoide kun on ollut kaupoilla mutta aina se vaan on jäänyt. Ihmeytyy suht nopeasti ja tuntuu ihan mukavalta. Tulee kyllä käytettyä kaikki. 


Marc Jacobs, Daisy Dream Edt


Tuoksu tyylikkäälle, mutta tyttömäiselle naiselle, joka uskaltaa unelmoida. Tuoksu on eteerinen, viaton ja vapaa. Inspirationa tuoksulle ovat olleet päivänkakkara ja ääretön, sininen taivat.
Ovh 42€ /30ml, boxissa näyte

Jokseenkin en ymmärrä minkä takia näytä näyte tuoksuja pitää kirjata tuohon lappuseen. Nämä on kivoja, itsellä useampi laukussa mukana, mutta voisivat olla vaan lisänä. 
Tuoksusta tulee minulle mieleen lämmin ihana kesäpäivä ja voisin kuvitella käyttäväni tätä juurikin kesällä. 

Boxissa oli mukana myös tuoksu vastakkaiselle sukupuolelle ja aikas mukava tuoksu onkin ;)


Vichy, Aqualia Thermal Rich


Vahvistava ja rauhoittava, 24h kosteuttava voide. Auttaa parantamaan iho omaa kosteustasapainoa. Raikas ja samettinen voide auttaa vahvistamaan ihoa jättäen ihon pinnan pehmeäksi. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa- lähdevettä. Suositellaan herkkäihoisille. 
Ovh 25,90 €/ 50ml ja boxissa 15 ml

Tämän kokoiset testivoiteet ova mielestäni hyviä Näistä pystyy testaamaan tuotetta useampaan kertaan ja ovat juurikin hyvän kokoisia ottaa matkalle mukaan. Tämän testaan nyt joulupyhien aikana. 

Clarins, Instant Smooth Perfecting Touch




Meikin pohjustustuote, joka tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää ihon virheellisyyksien, juonteiden ja laajenneiden huokosten näkymistä luoden meikkipohjasta täydellisen.
Ovh 34 €/ 15ml ja boxissa 4ml

Tämä todellekkin tekee juuri tuon minkä lupaa. Olen testaillut tätä aiemminkin mutta olin unohtanut kokonaan sen olemassa olon. Tätä virhettä ei tule enää tapahtumaan. 


Sain vielä yhden yllätyksen sen johdosta, että olen tilannut vuoden verran boxia. Lahjaksi tuli

Jamela, 24K Kultakollageeni silmänympärysnaamio



Kiinteyttävä, turvotusta alentava ja tummia silmänalusia häivyttävä uutuus antaa raikkaan, hehkuvan ja nuorekkaamman ilmeen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. 
Ovh 64,90 € / 16 paria ja boxissa oli yksi pari

Näitä kyllä testaan mielelläni, koska itsellä on turvotus silmien alla enkä ole vielä siihen sitä oikeaa löytänyt. Messuilla näin näitä paljon ihmisillä ja oma aika ei riittänyt jonottamaan silloin. 


Toisaalta boxi oli ihan jees, toisaalta taas ehkä hieman plaah. Mutta joka tapauksessa tammikuussa on taas uusi tulossa ja katsotaan sitten, että jatketaanko vielä tilausta. Nyt sormet syyhyten avaamaan Glorian boxia ja jouluaattona odottaa vielä yksi. 

Mitäs olitte mieltä sisällöstä?

Huomenna loppuu muuten arvonta kello 20:00 eli vielä voi hetken aikaa osallistua siihen tästä


2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.