Gloriabox

Nyt voin sanoa, että WAU! Kyse on siis tänä vuonna kerran ilmestyneestä Gloriaboxista, mikä lanseerattiin Kaunis Gloria lehden kanssa. Itse tilasin tämä heti kun vain oli mahdollista ja hinta tällä boxilla oli 25,90 € eli kympin kalliimpi kuin Livboxilla. 




Olin kovan paikan edessä, kun koitin välttää spoilaantumasta somen sisuksissa ja joten kuten siinä onnistuin. Niimpä sain yllättyä joka ikisestä tuotteesta mitä laatikon sisältä löytyi. 



Tuotteet lyötyvät hohdokkaan hopeisen paperin alta.


Clinique, Smart Custom-Repair Serum



Älykäs, hoitava seerumi, joka ymmärtää ihosi yksilölliset tarpeet. Korjaa kohdistetusti ihon näkyviä vaurioita, joita et vielä näe. Tasoittaa epätasaist ihon sävyä, häivyttää juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ja parantaaihon kimmoisuutta. Patentoitu teknologia. Kaiken ikäisille, kaikille ihon sävyille.
Ovh 79 €/ 30 ml, boxissa 10 ml

Jos tämä tuote tekee kaiken minkä lupaa niin silloin myös tästä tulee pysyvä tuote mun kaappiin. Todella mielenkiinnolla lähden tätä kyllä testaamaan.

Chloé, See by Chloé Epd





See by Chloé on leikkisä, vastutamaton, urbaani ja itsevarma tuoksu. Tässä nuorekkaassa ja tyylikkäässä tuoksussa on raikasta omenaa, naisellista jasmiinia ja ylang-ylangia sekä keimailevaa vaniljaa ja myskiä.
Ovh 48,60 € / 30 ml, boxissa 7,5 ml

Nyt voisi puhua hyvänkokoisesta tuoksutesteristä. Olisipa tälläisiä myös Livboxeissakin. Pullo on ihana mutta tuoksu ei ehkä ole minun näköinen. Tai no, nyt kun sitä on tuossa iholla niin ehkä saattaa tulla mun näköinen :)


Clarins, Rouge Prodige Lipstick






Rouge Prodige on pitkäkestoinen huulipuna, joka hoitaa huulia ja tuo huulille intensiivisen värin.
Ovh 26,80 €/ 3g, boxissa täysikokoinen puna

Aikaisemmin minulla ei ole ollut Clarinssin huulapunaa ainastaan kiilto, mistä olen kyllä pitänyt. Oma sävyni on Pink fuchsia. sävyt vaihtelivat jonkinverran boxeissa.


Osis+, Glamination-Silottava eliksiiri





Silottava eliksiiri on hyöhenenkevyt ja sametinpehmeä. Se ehkäisee hiusten pörrööntymistä tehden niistä säihkyvän kiiltävät. Kesyttää kaikenlaiset hukset ja auttaa karheaa hiusta pysymään sileänä. Koska eliksiiri on höyhenenkevyt, se ei kuormita hiuksiasi.  Pieni määrä tuotetta kosteusiin hiuksiin ennen föönäystä. Saat lisää kiiltoa ja sileyttä käyttämällä tuotetta kuiviin hiuksiin.
Ovh 19,90 € / 75 ml, boxissa oli täysikoinen tuote

Tämä tuote on ehkä sellainen mistä en niin paljoa innostunut mutta kiva kuitenkin testata myös tämä. Kiiltoa on aina mukava saada hiuksiin lisää vaikka sileyttä en niinkään kaipaa. Tuoksu tässä on aikas mielyttävä.


GlamGlow, Thirstymud Hydrating Treatment




Tehokosteuttava ja rauhoittava naamiohoito. Mikrokokoinen savi vangitsee kosteuden ihoon ja tekee siitä superkosteutetun, silkkisen pehmeän ja täynnä enrgiaa olevan.
Raaka-aineina on tehokas yhdistelmä hyalyroni-, sitruuna- ja linolihappoja sekä aitoja jauhettuja oliivinlehtiä.
Ovh 49,90 € / 50ml, boxissa 15g

Tämä tuote on kyllä  niin jees! Olen lukenut tästä paljon kehujen kera. Instasta ehkä jotkut ovat nähneetkin kuvan mun ostamasta joululahjasta itselleni eli juurikin tämän naamion lahjapakkauksessa. Otan tämän naamion testiin joulunpyhinä kaikessa rauhassa rentoutuen ja suklaata syöden :)

Muutamaan boxin sisältämään tuotteeseen palaan täällä kyllä uudestaan ihan varmasti!

Tämä boxi oli mielestäni todella hyvä! Toivottavasti näitä Gloriaboxeja on tulossa lisää jossain vaiheessa, koska ihan varmasti tulisin tilaamaan tämän.
Testeritkin olivat sen kokoisia, mistä pystyy tuotetta testaamaan enemmän kun yhden kerran.

Miltäs näytti Gloriabox? Voisitko tilata itsellesi?



10 kommenttia :

  1. Nyt kyllä nousi iso peukku tälle yllärilaatikolla! Huhhuh, mikä sisältö! Mahtava :D
    Mua eniten näistä kiinnosti toi hiuseliksiiri ja seerumi. Toki laadukkaita punia olisi mahtava päästä kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä aikas huikee! tälläsiä kun olis Livboxeissa ni en kyllä kertaakaan mittis tilauksen lopettamista :D

      Poista
  2. Tykkäsin minäkin kovasti, ja toivon että jatkoa tulee yhtä hyvällä sisällöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kanssa sormet ristissä jatkoa odotellessa :)

      Poista
  3. Minäkin tykkäsin tosi paljon. Tuo hiusseerumi oli musta ihana. :) Mulle vaan sattui tylsä, suklaanvärinen huulipuna, mikä ehkä hitusen harmitti.

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaapas hyvältä :) Osiksen tuotteita käytän itse, tämä tuote olis kiva testata. Mulla on nimenomaan pörröiset ja sähköistyvät hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osiksen hiuslakkaa mulla on ennen ollut käytössä muut tuotteet on vieraita.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.