Syyskuun livbox

Kuukausi on taas mennyt siitä kun viimesi musta laatikko saapui kotiin. Odotusia boxin sisällön suhteen ei oikeestaan mulla ollu minkäänlaisia ihmettelen kyllä kuin??
En pystyny olemaan kovana vaan heti kun eka postaus boxista tuli niin menin kärppänä spoilaamaan itseni :D Tiedän, itsekuri on aika heikko tässä suhteessa ja suklaan suhteen ja hyvä ruuan suhteen ja ....... no joo, meenääs itse asiaan eli tässä tämä nyt olisi 


Koko on paljon isompi kun viimekertoina ja painoakin löytyy ihan mukavasti. 



Värinä tässä kuussa on ihana tumma violetti. Kynsille muuten odottaa pääsyä kanssa yks ihana violetti lakka :) 



Lumene, Bright Touch


Unelmakevyt j apehmeä, raikastava puhdistusvaahto poistaa tehokkaasti meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta. Suomalaisen lakan nektari auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen heleytensä. Lopputuloksena puhdas, heleä ja raikas  iho. Sopii kaikille ihotyypeille.
Ovh 9,90 €/ 150ml, tuote oli täysikokoisena boxissa

Itse en henkilökohtaisesti ole oikein vaahtojen ystävä ja huhtikuun puhdistusvaahto meni tyttären käyttöön. Tämä kyllä vaikutti laadukkaamalta, joten taidan antaa tälle mahdollisuuden. Tuoksu oli kyllä ihanan raikas.
Vaihtoehtoisesti joillekin oli tullut Lumenen geeliputsari

L'occitane, Shea butter hand cream




Erittäin kosteuttava ja ravitseva käsivoide, joka sisältää 20% sheavoita. Voide imeytyy nopeasti ja jättää iholle meillyttävän tuoksun. Best Seller-tuote!
Ovh24 € /150ml, boxin tuote 12ml

Tätä olen aina halunnut testata. Käsirasvoja ei voi olla koskaan liikaa. Itsellä niitä löytyy joka paikasta, juuri huomasin et laukussakin on kolme eri voidetta :)
Tuoksu tässä ei ehkä ihan ole se mistä tykkään, tuoksuu aika perusvoiteelta. Imeytyy kyllä todella hyvin. Tämä löytynee kassistani neljäntenä voiteena.

Mukana oli myös lappunen millä saa myymälästä noutaa jalkavoiteen ja ne ketkä asuvat täällä kaukana niin he saavat sen tilauksen yhteydessä ilman postikuluja. Harmittaa sinänsä, koska olisin ilman muuta hakenut testiin sen voiteen jos asuisin Hesassa mutta taitaa jäädä voide saamati kun tällä hetkellä en tarvitse mitään tuotteita mitä tilata. HÖH!

L'oréal Paris, Elnett Satin Volyme Excess



Tämä tuote kuuluu uutuuksiin.
Tuuheutta j arakennetta antava hiuskiinne. Legendaarinen Elnett-kiinnitys nyt rakennetta antavalla koostumuksella, joka luo hiuksiin runsautta ja tuuheutta. Hiuskiinteessä on uusi, raikas tuoksu ja se on helppo harjata pois.
Ovh 2,85 € / 75ml , tuote on täysikokoinen boxissa

Heti aluksi, kuten monilla muillakin varmaan, mulle tuli mielikuva mummusta joka suikuttaa isolla kädellä lakkaa tupeerettuihin hiuksiin ja yskii sen pilven keskellä.
Vaikka tässä puhutaan uudesta raikkaasta tuoksusta niin mä en tässä kyllä raikkautta haista. Jokin pieni ero tuoksussa on mutta ei kiitos, jätän tämän tuotteen suihkuttelut muille, koska saa mut köhimään.
Pullon koko on kiva juuri sellainen matkakoko.

L'oreal Paris, Skin Perfection Unifying Day Moisturiser


Tämä on boxin toinen lorkku tuote ja myös uutuus.
Kosteuttava päivävoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihon laadusta paremman antaen iholle luonnollista heleyttä. Voide kosteuttaa koko päivän ajan ja antaa raikkaan, sametinpehmeän tunteen.
Ovh 12,90 €/ 50 ml, boxissa tuote täysikokoisena

Tämä tulikin ihan oikeaan aikaan, koska minulla on kohta päivävoide loppumassa ja kiva päästä samalla testaamaan uutta. Palaan myöhemmin tämän voiteen puolesta asiaan kun minulla on tästä käytö kokemuksia.

Nivea, Lip Butter Blueberry Blush


Tämäkin on uutuus tuote.
Hemmottelevan herkullienn Nivea Lip Butter Blueberry Blush-huulivoide on tämän syksyn uutuus, joka sisältää kosteuttavaa sheavoita ja manteliöljyä sekä mustikan aromia
Ovh3,45€/ 16,7g, tuote on täysikokoinen

Tästäkään en osaa vielä sanoa omia kokemuksia  kun en ota tätä vielä käyttöön. Koitan saada ensin noita vanhoja rasvoja tuhottua. Purkki vaan ei oikein ole mieleinen, tuollaisesta on hieman hankala saada pitkien kynsien kanssa voidetta, olen enemmä putkityyppi. Pari edellistäkin samanlaisessa purkissa ollutta voidetta on käyttämättä mitkä näistä boxeista on tullut.


Katy Perry, Royal Revolution


Syyskuussa 2014 lanseerattava Katy Perry uutuustuoksu Royal Revoluton on vastustamaton ja raikas sekä hieman makeahko kukkaistuoksu
Ovh 34 €/ 30ml, boxissa tuoksunäyte

OIoioiiiiiii, nyt kolahti ja lujaa! Tämä on todella ihana tuoksu ja juuri sellainen minkä haluan. Oi kyllä, todellakin pakottava tarve saada tämä ihanuus. Tuoksu on juuri oikean makea minun makuuni, Escadan kesätuoksut on lähellä sydäntä,  
Mutta tämä liimautu kiinni.


Siinä oli koko sisältö. Se mikä oli muihin boxeihin verratuna kiva, nyt oli monta täysikokoista tuotetta ja melkein kaikki uutuuksia. Tämä sai kyllä minut vielä katsastamaan ainakin seuraavan kuun boxin sisällö. :)
 Ja toivon ettei siinä oli putsari, huulirasvaa/voidetta eikä käsirasvaa, koska niitä on nyt tullut ihan ihan tarpeeksi.

Jos et ole vielä kokeillu boxia ja mielenkiinto heräsi niin tästä pääset tilamaan sellaisen itsellesi.

Ensi viikolla minulle on tulossa Englantilainen versio Livboxista enkä malta millään odottaa, että saan sen käsiini.

Onko teillä kokemusta muiden vastaavista boxeista? 


4 kommenttia :

  1. Hahaa että naurattaa tuo mielikuva yskivästä mummosta lakkapilven keskellä :D ja se englantilainen boxi kyllä kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ootan sitä ku kuuta nousevaa! Pieni pettymys jos ei tiistaina olekkaan mulla.

      Poista
  2. Mikä noista brittimarkkinoilla olevista boxeista?

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.