Argitalin kasvovoide


Italialaisen Argitalin luonnokosmetiikka sisältää vihreää savea, luonnonmukaisesti ja biodunaamisesti viljeltyjä sekä luonnonvaraisia terveyskasveja.
Tuotteet ei sisällä säilöntöaineita tai kemiallisia aineita eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Argiltalin kasvojenhoitosarjaan kuuluu useimpia tuotteita ja aikaisemmin olen esitellyt sarjan kuorinnan ja nyt esitttelen yhden kasvovoiteista.


Kosteuttava-ravitseva kasvovoide


Nimensä mukaan voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Voidetta voi käyttää myös 24 h eli sopii päivä ja yö käyttöön.

Tämä voide on suht kevyt, jos niin nyt voisi voidetta niin kuvailla. Imeytyy suht nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa iholle. Olen käyttänyt tätä myös meikin alla ilman mitään ongelmia.




Itsellä on kuiva iho ja tämä on kyllä hyvin kosteuttanut ihoa.
Tuoksua tässä ei juurikaan ole eli on melko neutraali, ehkä enemmän apteekin voiteet tulee minulle tästä mieleen. Eli hyvä perusvoide. Tämä on myös riittoisaa eli pieni määrä riittää.



Tästä tuubista tykkään ite ihan senkin takia, että tästä pystyy puristamaan kaikki ulos samaan tapaan kun sinappituubistakin. Pumppupulloihin jää aina voidetta ja mua se ainakin harmittaa.

Tämän hinta on 15,90 € ja ainakin delleco.shop myy tuotetta ja löytyy varmaan myös luontaistuotekaupoista . Punnitse ja säästä kaupassa on ainakin myynnissä sitä Argitalin juotavaa vihreää savea. 

INCI:Lähdevesi, jojobaöljy, polyglyseryyli- 6- distearaatti, kasviglyseriini, malva, kehäkukka, tiivistetty setyylialkoholi, makea manteliöljy, vehnänalkioöljy, ylang ylang eteerinen öljy, kaakaovoi, karitevoi, mehiläisvaha, geranium- ja laventeli eteeriset öljyt, vihreä savi- geeli, propolisuute, bentsoe, happomarja,ksantaani, kasviperäinen maitohappo


Onko joku kosteusvoide noussut ylitse muiden vai haluatteko kokeilla aina uusia?





Tuote saatu maahantuojalta testiin ja linkit ovat vaan teitä varten. En hyödy niistä mitään.


2 kommenttia :

  1. Mä tykkään testailla erilaisia, mutta aina on niitä, jotka jäävät ahkerampaankin käyttöön ja ostan uuden silloin tällöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans testailla erilaisia. Siten löytyy aina välillä oikein helmiäkin :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.