Kesäkuun Livbox

Sain kun sainkin vihdoin eilen tais siis maanantaina haettua postista. Pikkasen nyppii kun jakajat eivät edes ota sitä pakettia mukaan ja koita sitä tonne laatikkoon vaan joudun sen aina hakemaan postista. Nythän on tullut kysely siitä, että kumpaa kannatat smartpostia vaan tavallista ja täältä tulee kannastus smartille! Posti on meillä ihan eri suunnassa kun taas kauppa missä käydään ja siellä on smart. Mutta siirrytään itse asiaan eli boxin sisältöön. 

Värinä tässä kuussa on ihanan raikas vihreä ja ekaa kertaa rusetti on myös koristeltu pilkuilla, tykkään!





Neutrogena, Visibly Clear Pore & Shine Daily scrub'



Neutrogenan uusi kuorintavoide vähentää ihon kiiltoa antaen sille pitkäkestoisen mattapinnan sekä auttaa supistamaan ihohuokosia, jolloin ihosta tulee raikkaan ja virheettömän näköinen. Raikkaassa sitrustuoksussa yhdistyvät mandariini ja lime, ja yhdessä ne tekevät kasvojen puhdistuksesta virkistään kokemuksen. 
Ovh 8,55 € / 150ml boxissa oli näytekoko 15 ml

Tuoksu tässä on todellakin ihanan sitruksinen ja raikas. Osa kuorinta rakeista on suht isoja joten varovainen saa olla tämän kanssa jos iholla on couperosaa. Itse en tällä poskia kuori, ainoastaan nenän sivut ja itse nenän. 

Ecotools, Pesukukka



Kierrätetystä raaka-aineista tehty pesukukka on egologinen vaihtoehto. Pesukukkaa voit käyttää joko kuivaharjauksee tai normaaliin tapaan peseytymiseen. 
Ovh 5,95 €

Itsellä tämä tulee käyttöön kuivaharjauksessa. 

Rimmel, Apocalips



Apocalips-huulilakassa huulipunan intensiivinen väri yhdistyy huulikiillon upeaan kiiltoon. Huulilakassa yhteen tuotteeseen on saatu kahden tuotteen parhaat puolet. Tunnista toiseen pysyvä väri.
Ovh 8,55 € / 5,5ml boxissa norm. koko

Tämä oli se odotetuin tuote boxissa kun olin käynyt spoilaamassa itseni muiden blogeissa. Mutta plaah, värinä minulla oli sävy Nova, aivan liian pinkki minulle. Olisin itse kaivannut jotain nude sävyjä. Ainahan ei voi sitä saada mitä haluaa. Onneks sävy miellytti tytärtäni joten hän sai itselleen tämän. 

Hansaplast, Anti Callus Intensive serum



Karbamidia ja maitohappoa sisältävä Anti Callus Intensive Serum- hoitoseerumi poistaa säännöllisessti käytettynä kovettumia, tehden jalat jälleen pehmeiksi ja sileiksi.
Ovh 10,75 €/ 6ml boxissa norm. koko

Tämä on toinen mielenkiintoinen tuote. Olen ollut aikeissa ostaakin tämän mutta nyt onneks pääsen testaamaan. Itsellä on kovettumia isovarpaissa jotka on tullut vääränlaisista kengistä. Tätä on helppo käyttää, levitin on samanlainen kun huulikiilloissa joten tuotteen saa juuri oikeeseen kohtaan. Putkilosta riittää 120 käyttökertaan.  Tulen kertomaan tuloksista myöhemmin kesällä. 

Nivea, In-Shower Body Milk



Nivean uusi vartaloemulsio helppoon ja mielyttävään ihon kosteutukseen jo suihkussa - kuivalle iholle. Emulsion manteliöljyä sisältävä hoitava koostumus imeytyy helposti ja nopeasti kostealle iholle. 
Ovh 4,95 €/250 ml

Mä en vaan nää tälläsissä tuotteissa mitään järkeä. Ensin peset itsesi saippualla, huuhtelet, sitten levität tämän ja taas huuhtelet. Tuossahan kuluu vettäkin ihan turhaan kun saman voitelun voit tehdä normaalillakin tavalla. Tuoksukaan ei tässä ole mikään miellyttävä. Ei mun juttu lainkaan!

Bic Soleil Bella, Varsiterä



Bic Soleil Bella on 4-teräinen joustavilla terillä varustettu varsiterä, jonka ergonominen ja kumitettu varsi mahdollistaa mukavan otteen. Tämä teknologia yhdeistettynä erikoisleveään voidenauhaan, joka sidältää kookosmaitoa, tarjoaa erityisen mukavan ajokokemuksen ja sileän lopputuloksen. Ovh 8 €/3 kpl:een pkt

Tästä en osaa sanoa vielä mitään kun en ole päässy testaamaan. 

Sitten boxista löytyi vielä yksi juttu, joka ei liity kosmetiikkaan mitenkään meinaan 
Viaplayn Alennuskoodi, jolla saa Viaplayn 2 kk ilmaiseksi. 
Toisaalta ihan kiva yllätys mutta... tämä on voimassa 30.6 asti eli sitten pitäisi koko heinäkuun ja elokuun kattella töllöä että tästä saisi kaiken irti. Olisi ollut paljon parempi jos voimassa oloaika olisi ollut vuoden loppuun. 




Itse huomasin tätä kirjoittaessa sen että tämä taitaa olla boxista se missä olen valittanut tuotteista kaikista enemmän. En voi sanoa, että olisin kiljunut riemusta.
Ymmärrän sen että joka boxissa on vähintään yksi tuote mikä ei ole se omajuttu, nyt vaan jotenkin oli sellainen  koko aikainen vali vali...  Kuvatkaan ei oo hyviä. Vaihdoin lamput kuvaustelttaan ja asetukset kamerassa näköjään vieläkin missä sattuu ARGGGGG.. sillekkin.

Taas on mietinnässä jatkanko vielä vai lopetanko, saakohan ulkolaisia boxeja tilattua Suomeen? pitääpä lähteä tutkimaan tilannetta. 







10 kommenttia :

  1. Muakib ärsyttää ettei niitä paketteja edes vaivauduta kokeilemaan postiluukusta! Edes yhtä kynsilakkaa ei mukamas saada siitä läpi ja sit pitää ihan turhaan lähteä postiin niitä hakemaan. Todella turhauttavaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon huomanna saman, että monta kertaa olis mahtunu laatikkoonkin mutta lappu vaan on tullut...

      Poista
  2. Postilaisena täytyy todeta, että mielummin jaan niitä pakettikortteja kuin kanniskelen monta kymmentä pakettia kainalossa turhaan, jos ovea ei avatakkaan. :) Mutta tiedän kyllä että niitä paketteja tympii hakea postista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta ymmärrän kyllä tonkin puolen, ei varmaan oo järkeä kanniskella turhaan montaa pakettia, mutta silti se ärsyttää :)

      Poista
  3. Ainaki meillä jakaja toi viel postin mukana =)Saa nähä kauan menee,mut toisaalta posti ei kovin kaukana jos joutuu hakeen.Kunhan ei joka päivä tarvii jotain noutaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran mulle on tullu kotiin tää.... ja siihen jäi

      Poista
    2. Höh =( ja nyt huomasin et sullaki oli jalkaseerumi ei kuorinta niinku useimmalla

      Poista
    3. Toisaalta oon tyytyväisempi tästä kun siitä kuorinnasta kun olen tilannut Holika Holikan kuorintasukat :)

      Poista
  4. Ai sä sait tommoisen jalkaseerumin.. Mä sain sen jalkojen kuorinnan, ja oon kyllä tykänny siitä! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.