Vuoden ensimmäinen Livbox


Hellou!

Tervetuloa kaikki uudet lukijat!! Nyt teitä on jo 97, WAU <3

Muistutan vielä kaikkia ketkä on mainostanut arvontaa, tarkistamaan, että linkki on lisätty siihen kommentti kenttään. Muuten en voi antaa kahta arpaa arvontaan, koska se olisi väärin muita kohtaan. Ja jos joku ei vielä ole osallistunut niin huominen päivä on aikaa ja osallistumaan pääsee tästä

Nyt itse aiheeseen eli taas oli se aika kun laatikkoon kolahti, tai mulla postiin, tammikuun livboxi. Itellä oli suuret odotukset boxin suhteen, koska eikö se sanontakin mee niin, että uusi vuosi, uudet kujeet :) 

No, päätelkää kävikö tässä tapauksessa niin...



Väriteemana oli Ihanan mintunvihreä. Tuli niin keväinen olo. Nyt silti on olo kaukana ku pakkanen paukkuu ja lunta sataa lisää ja lisää.



                                                 


Etrê Belle, Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads 




Raikas, uudsitava tehohoito silmänympäryksille. Sisältää rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa sekä kiinteyttävää kollogeenia. Virkistää, poistaa turvotusta ja silottaa silmänympärysihoa välittömästi. Helppokäytöiset naamiolaput asetellaan silmänympäryksille ulkonurkasta lähtien, annetaan vaikuttaa 10-15 min. ja poistettaan. Iholle jäänyt hoitoaine taputellaan ihoon.
(Ovh 20€ / 7 kpl)

Boxi sisälsi yhdet naamiolappuset, mutta itse en ole näitä vielä testannut vaan päätin säästää ne tulevia juhlia varten. Osa näitä testanneista kehu näitä ja oli tilannutkin lisää itelleen.

Lumene LAB, Age Correcting Korjaava Silmänympärysvoide





Suomalainen tunturimustikka ja Structure Supporter auttavat hidastamaan ihon ikääntymistä, säilyttämään sen kiinteyden, parantamaan pintaverenkiertoa ja ihon sävyä sekä vähentämään turvotusta. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Levitä pieni pisara silmänympärysiholla aamuin illoin. 
(Ovh 24,90€ / 15ml)
Tästä mä tykkäsin. Koostumus oli hyvä ja muutenkin iholle jäi hyvä tunne, jos nyt niin voi kuvailla. Näin lyhyen käytön jälkeen en voi sanoa mitään näkyvistä tuloksista. Voisin kuitenkin hyvin ajatella ostavani tetä lisää. 
Tämä tuote oli normaalikokeinen eli tuon 15ml.


No7, Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry Skin




Täyteläinen päivävoide kuivalle iholle. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja sekä keramidikopleksin, joka ravitsee ihoa ja "lukitsee" kosteuden. SK 15 ja 5*UVA-teknologia pitävät huolta ihosi hyvinvoinnista myös tulevaisuutta ajatellen. Levitä kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen jälkeen.
(Ovh 13,90€ / 50ml)

Mä vaan en jotenkin lämmenny tälle. Ihan perus voide mun mielestä. Odotin toisaalta, että olis ollu ehkä hieman täyteläisempi. Tuoksu on mieto.
Boxissa olevan putelin koko on 10ml


Emmelle,Orginal Pro+hammastahna





EmmelleOrginal Pro+ on valkaiseva hammastahna, joka poistaa hellävaraisesti tummentumia kiillettä vaurioittamatta. Sisältämiensä betaiinin ja B5-vitamiinin ansiosta Emmelle suojaa myös suun limakalvoja ja lievittää kuivan suun oireita.
(Ovh 6,50€ / 75ml )

Sitä hopeista suojaa ei saanut irti ilman teräasetta :) Oli meinaan tosi tiukassa. Maku oli miellyttävä. Tuubin koko on 20ml. Hyvä matkakoko.


Rimmel, Scandaleyes Eye Shadow Stick-luomivärikynä


Väri on 007 Gossip green

Intensiivinen silmämeikki nopeasti, helppokäyttöisillä luomivärikynillä. Voidemainen, pehmeä ja vedenkestä väri levittyy luomille vaivattomasti ja kestää koko päivän. Kauniit helmiäissävyt häivyttyvät luomille pehmeästi jättäen upean puolikiiltävän lopputuloksen.
(Ovh 6,95€ / 3,25g)

Harmittaa todella paljon tälläiset värit. Olisi paljon mukavampaa, jos jotain värillisiä meikkejä tulee, että värit olisivat neutraaleita. Muuten todella hyvä, että meikkejä löytyy ja paljon enemmän sais mielestäni ollakkin. Tämä kynä pääsee blogin arvontapalkintoihin jossain vaiheessa sen takia en voi kertoa tästä mitään. Jos jollakin teistä on kokemusta näistä niin haluisin kyllä kuulla niistä. 
Kynä on normaalin kokonen

System 4, Bio Botanical Shampoo ja Serum


Shampoo: on hellävarainen, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet säännöstelevät talineritystä, vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä stimuloivat hiusten kasvua. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hiero kosteisiin hiuksii. Vaahdota anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan, Huuhtele huolellisesti.
(Ovh 17,90€ / 215ml)

Ite en tykänny yhtään. Jätti mun  hiuksiin likaisen tunteen ja hoitoainetta oli pakko laittaa. Tuotetta joutui käyttämään suht paljon verrattuna muihin shampoihin. Tuubin koko 20 ml.

Serum: on tehokas, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet raikastavat hiuspohjaa ja stimuloivat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä hiusten kasvua. Kaikille hiuslaaduille. Hiero päivittäin hiuspohjaan, älä huuhtele. 
(Ovh 17,90€ / 200ml)

Kerran olen kokeillut tätä. Teki kyllä sellaisen viilentävän tunteen. Tämä on nestemäistä, joten saa olla varovainen ettei lorauta koko putelia päähän. Tuubin koko 0n 10ml.

Ehkä pienen pieni pettymyksen maku jäi tästä suuhun. Oisin odottanu jotain järisyttävää näin vuoden alkuun. Toivottavasti seuraava boxi on jo erilainen sisällöltään. 

Jos joku teistä haluaa saada itelleen kanssa kuukausittain ylläriboxin niin sen voit tilata täältä 
( tilauksista ja klikkailuista en hyödy mitään. )

Huomenna alkaa viikonloppu, jeee!



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.