Honeymaniaa

Monesta on varmaan tuntunut siltä, että en mä viitti mihinkään arvontoihin osallistua ku EN KOSKAAN niistä mitään voita kuitenkaan. Niin mäkin oon ajatellut monesti, mut sitkeesti kuitenkin oon vaan osallistunu niihin. Ja onneks olen, koska nyt toi sanonta ei enää mua koske :) jippi ai jee!! 

Osallistuin tässä muutama viikko, mahtoko olla pari-kolme viikkoa, sitten, Ostolakossa blogin arvontaan, missä palkintona oli The  Body Shopin Honeymania-lahjapakkaus.





 Ja kuinkas ollakkaan, yks kaunis päivä sain Ostolakon Virveltä postia, että olin voittanut sen setin. Siis MINÄ!  Osallistujia oli mun lisäks ollu päälle 240, jos ihan oikeen muistan. Ja onni oli mua potkassu. 

Kannen alta löytyi nämä ihanan hunajatuoksun kera:


250ml Suihkugeeli



200ml Vartalovoi




200ml Vartalonkuorintavoide




Tää kuuorinta näyttääkin ihan hunajalta <3

Pesusieni ja 100g saippua


Kaikkia muita tuotteita kokeilin paitsi tuota palasaippuaa. Hunaja tuoksuu ja pitääkin tuoksua kunnolla mielestäni näissä tuotteissa. Luulin, että toi vartalovoi olisi ollut sellasta paksua tatinaa, kuten yks toisen merkin vartalovoi on , mutta ei, tykkäsin todella siitä, imeyty todella hyvin. Pesusieni ei ollu kauheen karhee vaan oikeestaan just hyvä. 
Kuorinta-aineesta tykkäsin kaikista eniten, näyttikin ihan hunajalta, että teki mieli lipasta sitä. Sen takii laitoin lähikuvankin siitä. 

Lopputuomio on, että laatikon sisältö oli juuri niin hunajainen kun saattoi odottaa :) 

Täältä löydät lisätietoja tuotteista hintoineen (linkin käytöstä en hyödy mitään, on vaan teitä varten jos haluatte lukea ennemmän tuotteista.)


Kyllä se arpaonni osuu kohdalle meille kaikille! 
jos kerta osu mullekkin :D

Kuinka moni muuten teistä on voittanu arvonnoissa, voitonkin voi kertoo, jos haluaa...

6 kommenttia :

  1. Ihana palkinto kyllä, olisi kelvannut itsellenikin (: Itse osallistun varmaan ihan jokaiseen näkemääni arvontaan ja mulla on vähän jo perhepiirissä semmoinen hannuhanhen maine kun niitä voittoja tulee aina silloin tällöin :D Pieniä voittoja on aika paljon tullut, esim. kosmetiikkaa tai herkkuja, mutta isoimpia voittoja taitaa olla muutamien vuosien takainen skootteri ja älypuhelin. Nyt ei ole vähään aikaan mitään tuollaista oikein supervoittoa tullut, joten odottelen että jos se tuuri vaikka kerääntyy ja musta tulee sitten lottomiljonääri :D Saahan sitä toivoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, oot kyllä aikamoinen hannuhanhi :) itellä ollu lotossa joskus 5 oikein ja sillä sai peräti 50€ nyt ei oo ees 3+varaa tulla varmaan ku alkuvuodesta viimeks

      Poista
  2. OI, onneksi olkoon. Itsekin tähtäilin tuota palkintoa, mutta eihän sitä joka kerta voi voittaa. Mulla nimittäin kävi tuuri Gliz&Glamin jouluarvonnassa, ja taitaa olla arvontatuuri käytetty useammaksi kuukaudeksi taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Onnittelut sullekkin. Mitäs muuten sait siitä palkinnoks?

      Poista
  3. Oi, onpas ihanan houkutteleva "hujanapaketti".

    VastaaPoista
  4. Tässä on kyllä hunajata oikeen kunnolla :) meinasin ostaa vielä ittellen Marc Jacobsin Honey- tuoksun, mutta päädyin kuitenkin siihen Dot-tuoksuun.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.