Marraskuun LivBox

Taas tuli aika Boxin. Tällä kertaa värinä oli vihreä. Mulle tuli siitä ihan joulumieleen ja innokkaasti aloin avaamaan boxia.


 No joo.... eihän se joulu onneks viä ollu... ja nyt jäi todella isot odotukset joulukuun boxiin! 

Vichy, Idéalia-päivävoide kuivalle iholle


Lupaus: Tekee ihostasi sileämmän, tasoittaa ihonsävyä j avähentää ryppyjä. Voiteen sisältämät ultra-pienet, roosansävyiset mineraalipigmentit ja helmiäishiukkaset antavat iholle välittömästi kauniin hehkun. Hypoallergeeninen ja parabeeniton. Myös herkkäihoisille. 


Voiteen väri on vaaleanpunainen ja tuoksu aikas voimakas, mutta mulle just hyvä, koska tykkään tuoksuvista voiteista. Voide on ihanan kevyt, vaikkakin saisi imeytyä mielestäni hieman paremmin ja todellakin ne helmiäsihiukkaset toimii! 
Tästä voiteesta voi EHKÄ tulla se mun juttu!
Ovh 32,30 € / 50ml, boxissa oli 15ml 

Batiste, Kuivashampoo



Lupaus: Batiste on kuivashampoiden pioneeri. Tämä klassikkotuote tekee hiuksistasi välittömästi puhtaan ja raikkaan tuntuiset antaen niille rakennetta ja tekstuuria. Suihkuta suoraan kuiviin hiuksiin n. 30cm etäisyydeltä, pöyhi ja ihastu!

Tämä tekee juurikin tuon ja sitten vielä se tuoksu :) Meillä on näitä kulutettu jo monta pulloa ( niitä isompia kylläkin ) . Tämä on MUST tuote varsinkin, jos omistaa hennot hiukset, koska tämän avulla saat niihin volyymia.
Tää pieni on kiva ottaa matkalle mukaan ja mahtuu hyvin käsilaukkuunkin, jos kesken päivän tarvii pöyhentää.  Kicks myy ainakin tätä. 
Ovh 3,90€ / 50ml ja 7,90€/200ml, boxissa oli 50ml


IdHAIR, Elements Gold  Fix in Place Strong Hairspray


Lupaus: Pitkäkestoisen tuen antava hiuskiinne on monipuolinen muotoilu-ja viimeistelykiinne, jossa on vettä hylkivä koostumus. Sisältää provitamiini B5:ttä ja silkkiproteiinia sekä UVB-aurinkosuojan.

Harmittaa ku en tänään huomannut aamusti suihkuttaa tätä hiuksiini kun lähin kouluun, koska vettä tihkutti ja kunnolla. Olis päässy kunnon testiin, no huomenna uus testi, koska ihan varmaan sitä vettä tulee.
Ovh. 24€/ 300ml, boxissa 80ml

Cailap by Mariela Sarkima, The Sponge-meikkisieni 


The Sponge- meikkisieni on täydellinen työväline erilaisten meikkipohjien työstämiseen. Kumimaisella puolella levittyvät nestemäiset ja kiinteät meikkivoiteet kun taas samettimaisella puolella levittyvät esim. mineraalimeikki tai puuteri. Sieni on pitkäaikainen ja pestävä.

Tästä sienestä ei ole kokemusta, käytän meikkipohjaan sivellintä.  Veikkaan, että menee mulla kynsikoristeluihin taikka sitte blogiarvontaan yhtenä palkintona. 
Ovh 3,90€ / kpl

Academié, Masque á l'Abricot- aprikoosinaamio



Lupaus: Heleyttävä naamio sopii juhliin valmistautuville tai niistä toipuville. Levitä puhtaalle iholle silmänympäryksiä välttäen ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Iholla saattaa tuntua pientä kihelmöintiä, joka johtuu aktivoivasta ja kosteuttavasta geelikoostumuksesta. Poista naamio vedellä huuhtoen tai puhdistussienellä pyyhkien. Yhdestä napista riittää myös kaverille. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Ei ole ollu juhlia tiedossa ei oo niistä toivuttakaan, joten en oo käyttäny vielä. En valitettavasti viitty avatakkaan tota nappia, ettei vaan pääse kuivumaan. 

Harmittaa vaan se, että sain TAAS pienemmän näytekoon, vaikkakin mukana tuli 10€ lahjakortti , oisin NIIN halunnu saada vaihtoehtoisen tuotteen joka oli :
Peppy Galoren Diva-puhdistusöljy. Sain Divan kasvoveden ja rakastuin siihen, joten harmittaa todellakin paljon. 

Vichyn voiteelle taputukset, siihen olen todella tyytyväinen :) 


Mites teillä? Hykertelittekö tyytyväisenä vai olitteko otsanahat rutussa? :D

Ps. Boxinhan saa tilattua täältä, (jos linkin kautta tilaat niin en hyödy siitä mitään, hyödyn saat sinä itse  )

2 kommenttia :

  1. Omasta mielestä tämän kuun boksi oli vähän meh (: Mutta eihän se aina voi täys napakymppi ollakkaan. En nyt mitenkään erityisen pettynyt ollut kun kaikki tulee kuitenkin käyttöön, mutta en mistään innostunutkaan.Ensi kuutta jännityksellä odotellessa... (:

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.