Elokuun Livbox

Hepsan kukkuu!!

Tässä ois tää elokuun Livboxin sisältö. Joka kuukausi aihealue vaihtelee.  Hinta boxille on 15,90€ . Omasta mielestä PALJON parempi verrattuna siihen Cleopatra's Secret pakettiin. Siihen postaukseen pääset tästä.


Tuotteita en ole kerinnyt vielä kunnolla kokeilemaan, muuten kun tuoksuttamalla ja iholle pikkasen hinkkamaalla :)

Tämän kuun väri on lila. Boxi on aikas tyylikäs ja noitahan voi käyttää myös uusio käytössä ja tuunailla ite oman maun mukaan. Mä säilyttelen esim. rakennekynsikamoja ja kynsikoristeita noissa boxeissa.



Sitten sisältöön!

Tuotteet on pakattu hyvin noitten matosten ansiosta :)


Jokaisessa paketissa on aina myös lappunen mukana, missä on kerrottu kaikista tuotteista , mukana myös hinta tietoja. Kuva oli jäänyt siitä ottamatta :(, ens kerralla sitte...


Greenland, Body & Massage oil

Pullon koko 100ml

Orgaanista öljyjä sisältävä vartalo- ja hierontaöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Öljy on saanut Eco Cert-sertifikaatin, sillä se ei sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita.

Mun mielestä IHANA vadelman tuoksu eikä jätä öljyisrä pintaa vaan imeytyy hyvin ihoon. Miellyttävän tuntuinen öljy. 


Bernard Cassiere, Anti-stress suklaakuorinta

Tuubin koko 15ml

Kuorinta sisältää Reilun kaupan kaakaota, jonka antioksidantit ja kofeiini vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa. Tuloksena on kirkas ja pehmeä iho. Hiero kuorintaa muutaman kerran viikossa kasvoille ja kaulelle pyörivin liikkein. Mikäli haluat tehostaa vaikutusta, anna kuorinnan vaikuttaa 5 minuuttia.

Mä suklaa addiktina ootan, että pääsen läträämään tätä kasvoille. Harmi vaan kun tuubi on sen verran pieni, ettei montaa kertaa tästä kuorintaa tehä. Pääasiassa pääsen ees testaan miltä tuntuu! 

Tuoksuu mielestäni suklaalle tai oikeestaan kaakaolle, just oikee :) . Väriltään tää on vaalenruskeaa ja mukana tumman- ruskeita hippusia. Jos on couperosaa niin silloin en suositte paljoa pyörittelemään niillä kohdilla, koska on hieman rakeinen. Rakeet sulautuu kuitenkin aikas nopsaa, mitä nyt tohon kädelle kokeilin. Lopputulos on pehmeä. 

Clarins, Gentle Foaming Cleanser

Saamani tuubin koko oli 20ml. 

Hellävarainen vaahtoava puhdistaja auttaa neutralisoimaan veden kuivattavaa vaikutusta. Purista pieni määrä kostutetuille kasvoille ja kaulalle kyvyin, pyörin liikkein ja huuhtele.

Tuoksu on ihanan mieto, mieleen tulee sitrushedelmät. Koostumus miellyttävä ja vaahtoaa mukavasti. Itellä on just sellanen kiristävä tunne kasvoissa pesun jälkeen, joten ootan tän pitävän lupauksen. Testaan kasvoille sitten kun mulla on meikit naamassa, jotta samalla selvii kuinka puhistaa meikit. Postailen testeistä sit myöhemmin. 

Osa oli saanut tästä 75ml tuubin, kun tää koko oli loppunut kesken. Sain postia, että ne ketkä oli saanu tän pienemmän tuubin, saa livbox pisteitä. Sitte kun pisteitä on koossa 60 saa boxin ilmatteeks. Ihan kiva huomata et asian eteen tehdään jotain. Kaikkihan ei näin toimi.

Toisessa boxissa oli tämän sijasta Vichyn Purete Thermale -puhdistusvaahto. 


Ahava, Essential Day Moisturizer

Tuubin koko 15ml

Kuolleen meren mineraaleja sisältävä kosteusvoide tehostaa ihon luonnollista kosteuspitoisuutta pitkävaikutteisesti. Voide jättää ihon pehmeäksi ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Sisältää suojaavaa E-vitamiinia ja rauhoittavaa Aloe Veraa.

Tuoksultaan vastaa aikas normi voidetta. Mä taas itte RAKASTAN kaikkee tuoksuvaa, joten ehkä tuoksultaan ei oo mun juttu. Nyt kun tuoksuttelin tätä niin mieleen tuli jalkavoide, voii Kauheeta :D

Koostumus on kyllä ihanan kevyt ja imeytyy aikas nopsaan. Saattaa ehkä johtuu siitä et mulla on suht kuiva iho tällä hetkellä.



Burt's Bees, Huulikiilto



Tuubin koko 14g

Klassikkomerkin huulikiillon luonnolinen ja läpinäkyvä sävy sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se sisältää huulten herkkää ihoa hoitavia ainesosia, kuten aprikoosivahaa ja auringonkukkaöljyä.

Tuoksu on marjainen mut en sit millään saa päähäni sitä marjaa, HÖh! Maku on neutraali eli ei maistu miltään, siihen vähän petyin. Sävy on väritön, kiillon antaa kyllä. Elikkä sopii myös hyvin käytettäväks  huulipunien kans. 

Mulla on ollu käytössä Burt's Been huulirasva, ostettu Kicksistä. On muuten yks mun lemppareista <3

Postailen tuotteista sitte vielä paremmin kunhan oon kerinny testaamaan kunnolla.



Oman Livboxin pääset tilaamaan tästä.

Kuinka monelle teistä tulee tää? 

Ihanaa viikonloppua teille <3











Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.